Bestami_Im00f.jpg

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Gaziantep Çocuk Kütüphanesi’nde “Çocuklar Yazarlarla Buluşuyor” etkinliğiyle çocukları, çocuk ve genç kitapları yazarlarıyla buluşturmak, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, Çocuk Kütüphanesinin tanınmasını sağlamak amacıyla, kitapsever dostlarını yazarlarla buluşturmaya devam ediyor.



22 Ocak 2018 Pazartesi
Eğitim

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler ve Kütüphane Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Çocuklar Yazarlarla Buluşuyor” etkinliği kapsamında Gaziantep’teki ilkokullar ve liseleri hem çocuk kütüphanesinde hem de okullarda çocuk kitapları yazarı Bestami Yazgan’la buluşturdu.

Çocuk dostu yazar Bestami Yazgan’ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, minik okurlara “Çıtı Pıtı Kutu Kutu Şiirler”, “Gülü İncitme Gönül”, “Gönül Fotoğrafı”, “Bu Vatan Bizim”, Yıldızlara Astık Yüreğimizi” ve “Şimdi Sevda Yürüsün” kitaplarından bahseden yazar, çocuklar ile sohbet etti.

Yazarın şiirleri çocuklar tarafından hep bir ağızdan yüksek sesle okundu. Etkinliğe katılan her öğrenciye söyleşi sonunda, yazarın imzalı kitapları hediye edilerek, okuma atölyeleri düzenlendi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi