sampiyonlarin_izinde_zAiR9.jpg

Gençlik ve Spor Bakanlığınca hayata geçirilen “Şampiyonların İzinde” Projesi farklı branşlarda spor hayatını sürdürmekte olan sporcularımızı, alanlarında ulusal veya uluslararası başarılar elde etmiş üst düzey sporcularla bir araya getirerek bu kişilerin bilgi ve tecrübelerinden yararlanmalarını sağlayan ve bu sayede ileriki dönemde spor hayatlarına katkı sağlamalarını amaçlayan bir gençlik ve spor projesidir



25 Ocak 2018 Perşembe
Spor

“Şampiyonların İzinde” projesi ile Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında ya da takım sporlarında önemli başarılar elde etmiş sporcular, geleceğin spor yıldızı adayları ile bir araya gelerek bilgi birikimlerini genç sporcularla paylaşacaklardır.

 “Şampiyonların İzinde” projesi ile geleceğin yıldız adaylarına dopingle mücadele konusunda hak ve sorumlulukları ile bilgilendirmeler yapılacaktır. Genç sporculara ve onların antrenörlerine dopingden arındırılmış sporun ve centilmenlik ilkelerine bağlı temiz sporun önemi anlatılacaktır. Ayrıca önleyici ve koruyucu çalışmalar kapsamında bağımlılık nedir, bağımlılığın hayatımıza ve sağlığımıza olumsuz etkileri nelerdir konularında genç sporculara farkındalık eğitimleri verilecektir.

 Her hafta alanlarında üst düzey başarı elde etmiş sporcuların gelecekte ay yıldızlı bayrağımız için ulusal ve uluslararası alanda mücadele edecek olan sporcularla bir araya geleceği programlar TRT aracılığıyla spor dizisi olarak yayınlanacaktır.

 TRT Spor Spikeri Ersin DÜZEN’in moderatörlüğünde ve farklı branşlarda Olimpiyat, Dünya ve Türkiye Şampiyonu olmuş sporcularımızın katılımlarıyla Şampiyonların İzinde” Projesi kapsamında programlar gerçekleştirilecektir.

 “Şampiyonların İzinde” Projesi kapsamında Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Halter Şampiyonu Halil Mutlu’nun katılımıyla 29.01.2018 tarihinde saat: 14.00 ‘te Gaziantep Gazikent Gençlik Merkezi Spor Salonunda program gerçekleştirilecektir.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi