yy_1QZEO.jpg

Fenerbahçe'de yapılacak seçim öncesi Yüksek Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulunan başkan adayı Ali Koç, aday olma gerekçesini ve hedeflerini açıkladı.



27 Ocak 2018 Cumartesi
Spor

Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuştu.

Sarı lacivertli kulübün Haziran ayında yapılacak başkanlık seçimi öncesinde adaylığını açıklayan Ali Koç, Yargıtay süreci ve neden başkan adayı olduğun dair önemli açıklamalar yaptı.

İşte Koç’un çok konuşulacak sözleri;

“6 sene boyunca katıldığım Yüksek Divan Kurulu’na bugün kürsüye farklı bir sıfatla çıkıyorum. Zamanı geldiğinde elimi taşın altına koyacağım demiştim. Bundan sonra oluşan şartlara göre, sürdürelemez mali yapı ve kulübün gidişatı tahminimden önce adım atmama sebep oldu”

“Yargıtay kararı açıklanınca süreç bitmeyecek. Bir üst mahkemeye gidebilir ve senelerce sürüncemede kalabilir. Bu dava yarın da bitebilir, 3 sene 5 sene sonra da bitebilir. Ancak Fenerbahçe’mizin bekleyecek bu kadar zamanı olmadığı için yola çıktım.”

“ADAYLIK ZAMANLAMASINDA DOĞRU KARAR VERDİĞİMİ GÖSTERDİ”

“Seçildiğimiz takdirde haklı davamıza sahip çıkacağımız ve kulübümüzün uğradığı zararların tazmini için her türlü mücadeleyi vereceğimizden şüphemiz olmadığı için sonuna kadar gitmek için elimizden gelen her şeyi yapmak için müsterih olabilirsiniz.”

“Ayrıca bildiğiniz gibi sayın başkanımız da Silivri’de ve birçok yerde yaptığı açıklamalarda, “Şike Kumpası davasında Yargıtay kararının bir önemi kalmamıştır” ifadesini kullandığını hatırlatmak isterim. Başkamımızın bu görüşleri adaylık zamanlamasında doğru karar verdiğimi bana gösterdi. Bu 3 husus yargıtay süreci konusundaki düşüncelerimi yansıtmak için paylaştım.”






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi