ddd_115v5.jpg

Şehitkamil Belediyesi personelleri, Kızılay Kan Merkezi tarafından yürütülen kan bağışı kampanyasına Başkan Rıdvan Fadıloğlu öncülüğünde katkıda bulundular. Başkan Fadıloğlu, kan bağışının önemine dikkat çekti ve kan bağışında bulunan tüm personele teşekkür etti.



30 Ocak 2018 Salı
Güncel

Yıl içerisinde birçok sosyal sorumluluk projesine destek veren Şehitkamil Belediyesi personelleri, önemli bir kampanyaya daha destek verdi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu öncülüğünde kan bağışında bulunan personeller, mesai bitimine kadar kan vermeye devam edecekler. Kan bağışında bulunan tüm personellere teşekkür eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, kan bağışının önemini dile getirdi.

 

KAN VERMEK HAYAT KURTARIYOR

Kan bağışlama kampanyasına destek vermenin mutluluğunu yaşadığını kaydeden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak Kızılay Kan Merkezi tarafından yürütülen kan verme kampanyasına çalışma arkadaşlarımız, mesai arkadaşlarımızla birlikte katılıyoruz. Tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Belirli aralıklarla Kızılay Kan Merkezimiz ile birlikte yaptığımız çalışmalara bugün yine ekibimizle birlikte destek veriyoruz. Kan vermek hem hayat kurtarıyor hem de kan verenlerin sağlığına katkı sağlıyor. Bu durumu geleneksel hale getirmek istiyoruz. Vatandaşlarımızın belirli periyodlarda kan vermelerini doktorlarımız da öneriyor. Biz de Şehitkamil Belediyesi olarak mesai arkadaşlarımızla birlikte bu kampanyaya destek verdiğimiz için mutluyuz. Kan veren tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi