ff_9bLOP.JPG

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehit ve Gazi dernekleri ile bir araya gelerek zeytin dalları ve bayraklarla basın açıklaması yapıp Zeytin Dalı Operasyonu'na destek verdi.



30 Ocak 2018 Salı
Güncel

Şehitler Parkı’nda düzenlenen programa Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yanı sıra Gaziantep Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Gaziantep Şubesi, Gaziantep Muharip Gaziler Derneği üyeleri, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz ve vatandaşlar katıldı. Ellerinde Türk bayrağı ve Afrin operasyonunun simgesi zeytin dallarıyla gelen dernek üyeleri, sloganlar atıp tekbir getirerek, operasyondaki Mehmetçiğe destek verdi.

 

DUALARIMIZ MEHMETÇİĞİMİZLE

 

Sınır ötesinde operasyonda olan Mehmetçiğe her zaman dua ettiklerini belirten, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Mehmetçiğimiz sınırımızda oluşturulmak istenen terör devletine karşı Afrin'de mücadele ediyor. Biz de gönlümüz ve dualarımızla askerimizin yanında olduğumuzu göstermek için Şehitler Meydanı’nda toplandık. Burası Gaziantep’in kurtuluşunda şehitlerin ilk defnedildiği yer. O nedenle bu meydan ve çevresinin anlamı büyük. Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı büyük bir operasyon var. Başta Avrupa ülkeleri ve Amerika olmak üzere ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozup ülkemizi parçalamak için büyük bir mücadele ortaya koyuyorlar. Hasta adam dedikleri Türkiye artık eski Türkiye değil. Kendi silahını, kendi mühimmatını üreten bir Türkiye var artık karşılarında. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi başta Afrin olmak üzere Münbiç de dahil sınırımızda hiçbir terör unsuru kalmayana kadar bu mücadele devam edecek. Amerika terör örgütüne 5 bin tır silah göndermiş, oralarda bayrakları dalgalanıyor, o bayrakları teröristlerle beraber toprağa gömeceğiz. Tıpkı Kurtuluş Savaşı'nda gömdüğümüz gibi bugün de Mehmetçiğimiz onları gömecek" diye konuştu.

 

DESTEĞİMİZ ASKERLERİMİZLE

 

Gaziantep Muharip Gaziler Derneği Başkanı Cuma Erdem, Kıbrıs Harekatı'na katılıp gazi olarak dönen birisi olarak Mehmetçiğin durumunu anladığını belirterek, “Suriye topraklarında bulunan kahraman askerlerimizin durumlarını çok iyi anlıyorum. İnşallah sağ salim vatanlarına ve ailelerine kavuşurlar” dedi.

 

MEHMETÇİĞİMİZİ ALLAH ESİRGESİN

 

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Gaziantep Şube başkanı Mehmet Yeter ise "Şu anda Türkiye'nin bekası için Suriye'de mücadele eden Mehmetçiğimizi Allah esirgesin. Zeytindalı Operasyonu’na destek verdiğimizi anlatmak ve Başkomutanımıza Afrin'e gitmek için emir beklediğimizi söylemek için buradayız" dedi.

 

CUMHURBAŞKANIMIZ KANIMIZI YERDE BIRAKMADI

 

Gaziantep Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hamza Bayındır oğlunun kanının yerde kalmadığını belirterek, "1995 yılında oğlum Bingöl'de terörle mücadelede şehit oldu. Bu şehitlerimizin kanının yerde kalmaması için bir sahip göndermesi için Allah'a hep dua ettim ve kurban olduğum Allah liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı gönderdi. Şükürler olsun ki Cumhurbaşkanı kanımız yerde koymadı" şeklinde konuştu.

 

GAZİANTEP 6317 ŞEHİT VERMİŞTİR

 

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz, şehit aileleri ve gazilerle bir arada bulunmaktan gurur duyduğunu belirterek,  “Gaziantep Gazilik unvanını rüşvetle almadı. 6317 şehit vererek bu unvanı aldı. Şehitlerimizin sayesinde bu topraklarda nefes alıyoruz” dedi.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi