aa_21L5O.jpg

Basın ve İnternet Medyası Derneği, Afrin’de devam eden Zeytin Dalı harekatı kapsamında terör örgütlerine karşı mücadele eden Mehmetçiğimiz için “Canımızla Kanımızla Mehmetçiğin yanındayız” diyerek kan verme kampanyası başlattı.



31 Ocak 2018 Çarşamba
Güncel

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'de, Afrin’de hem sınır güvenliği için hem de bölge halkını baskı ve zulümden kurtarıp terör örgütlerini çökertmek amacıyla başlattığı Zeytin Dalı harekatın’da canlarına ortaya koyan Kahraman Mehmetçik için Gaziantep’li Gazeteciler anlamlı bir kampanya başlattı.

Basın ve İnternet Medyası Derneği Başkanı Sait Salıcı, bu operasyonda  vatansever her insanın Mehmetçiğin yanında olduğunu ve herkesin dualarının yanında Mehmetçik için bir şeyler yapma gayreti içinde olduğunu vurgulayarak bunun önemine dikkat çekti ve, “Bizler de  Gaziantep’li Gazeteciler olarak yönetim kurulumuz ve tüm üyelerimiz ile   "Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır" diyerek canımızla kanımızla ordumuzun yanındayız diyoruz. İsteriz ki bir tek askerimizin tırnağına bile zarar gelmesin, Askerlerimiz için kan ihtiyacı olabilir diyerek kanımızla bizler de dualarımızın yanında askerimize destek olmak istedik.” Dedi.

Salıcı, Allah kahraman ordumuzu muzaffer eylesin. Yüreğimiz kahraman ordumuzun her bir ferdinin burnu kanamadan harekâtı tamamlaması için atıyor diyerek görevli Kan Merkezi Personellerine yakın ilgilerinden dolayı da teşekkür etti.

Sanko Park önünde bulunan Kan verme istasyonun da başlayan kampanya ile Basın ve İnternet Medyası Derneği Başkanı Sait Salıcı ve Yönetim Kurulu üyeleri ve Gazeteciler kan verdiler.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi