kk_tfgzJ.jpg

Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası’nda 2-2 tamamlanan Atiker Konyaspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.



2 Şubat 2018 Cuma
Spor

 

Transfer süreci, lig maratonu ve kupa mücadelesi hakkında konuşan Fatih Terim’in sorulara verdiği yanıtlar şöyleydi:

“Ndiaye zaten yoku. Fernando’nun olmayacağı açık. Transfer süreci sona erdi. Paramız yok, zamanımız yok, emeğimiz çok bir transfer süreci yaşadık. İhtiyacımız var mıydı, evet. Ama şu anda işin transfer bölümü bitti. Bundan sonraki çıkacak 11'lerin herkes tarafından desteklenmesi gerekiyor. Bu kadroyla sonuna kadar götüreceğiz. Ndiaye’ye de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Başarılar diliyorum.”

“Fernando üzerinde bir baskı hissediyor. Çünkü sadece o sakat. Her gün onların içinde bu baskıyı azaltmak için Portekiz’deki doktoruna gitmek istedi. Her gün bizle diyaloğu sürüyor. Transfer sürecinde her gün yeni isimlerin bahsi vardı. Şimdi de Fernando’nun ne zaman döneceği ile ilgili bahisler var. En kısa zamanda aramıza döneceğini umuyorum.”

“Kupayı da lig gibi görüyoruz. Az süre almış veya almamış oyuncularla oynadık. Onların da bu şansı değerlendirmeleri gerekiyor. Memnunum oyundan açıkçası. Bence zevkli bir maç oldu. Kaybedebilirdik, kazanabilirdik. Sonuç itibarıyla benim görmek istediğim; Pazar gününe bazı oyuncularımızı dinlendirelim hem de şans vermediğimiz oyunculara bu formayı mümkünse teslim edebilelim. Onlar da şanslarını kullanmak zorundalar. Konyaspor’u da tebrik ediyorum. Gomis orada üçüncüyü atsa buradan ikinci maça daha rahat dönebilirdik. Uzun süre oynamayan oyuncuların bazılarından aldığımız performans da iyiydi.”

“Galatasaray’ın oyun felsefesi olarak kendi seyircimiz önünde defans yaparak bu skoru koruyalım düşüncesinde değiliz. Oradaki maç da güzel geçecektir. Mümkünse her maçı kazanmak isteyen bir Galatasaray... Orada da kazanmak için oynayacağız.”

“Üç sol bekimiz yok. Hakan Balta’yı sol bek addetmemek lazım. Bugün onu oynatmamızın sebebi hem geriye dönüşü olsun hem de ihtiyacımız olursa ondan faydalanalım. Yoksa Yuto ile Lato bize iki sol bek görünüyor. Korkulu rüya göstermeyecek gibi görüyorum onları. İki bekinin devamlı gitmesini isteyen bizim anlayışımızda Hakan’ın orayı yapması çok zor. Ama zaman zaman stoper olarak da kullanabiliriz.”






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi