ss_mh11d.JPG

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 2017 yılı içerisinde 74.368 iş yerini denetledi.



2 Şubat 2018 Cuma
Gaziantep

Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri halkın sağlıklı ürünler tüketebilmesi için birçok iş yerine denetimlerini sürdürmeye devam ediyor. Vatandaşların daha sağlıklı ve hijyenik ürünler tüketmesi  için bir çok projeye imza atan Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri iş yerlerinde hijyen kurallarına uyulmasına büyük önem veriyor.

 

"ZABITA EKİPLERİMİZ 24 SAAT HİZMETTE"

 

Amaçlarının vatandaşın sağlığını tehdit eden unsurları ortadan kaldırmak olduğunu kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, zabıta ekiplerinin günün 24 saati görev başında olduğunu ve büyük bir özveri ile çalıştığını söyledi.

Zabıta ekiplerinin günün her saatinde görevlerinin başında olduğuna dikkati çeken Başkan Mehmet Tahmazoğlu: “Zabıta ekiplerimiz vatandaşlardan gelen her türlü şikayeti dikkate alarak, konuyla ilgili gerekli çalışma ve denetimleri anında yapmaktadır. Gıda ve bozuk ürün konularında vatandaşlarımız da duyarlı davranmalı. Her türlü şikayet ve ihbarlarını zaman geçirmeden belediye veya zabıta ekiplerine bildirmeliler. Bu sayede insan sağlığını tehdit eden unsurlar, vatandaşımıza zararı dokunmadan engellenecektir” dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi