xx_h3074.jpg

Teknik Direktörümüz Paul Le Guen, 2-2 sona eren karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulundu.



3 Şubat 2018 Cumartesi
Spor

Le Guen, “Öncelikle iyi bir maç oynadık. Tempolubir maçtı.Bütün oyuncularımı tebrik etmem gerekiyor. Ellerinden gelen bütün çabayı yansıttılar. Belki galibiyet alamadılar ama maksimum çaba vardı. Bir hoca için oyuncuları tebrik etmek adına bu iyi bir sebeptir” dedi.
“Bursaspor ilk kez Bursaspor gibi oynadı bunu neye bağlıyorsunuz” sorusuna Le Guen, “Bu sizin düşünceniz ben de sizin düşüncenize saygı duyuyorum” yanıtını verdi.

“Sow’un olmayışı kafanızdaki kurguyu nasıl etkiledi?” sorusuna Paul Le Guen, “Tabi ki bir teknik direktör için bence en iyisi her zaman bütün oyuncuların hazır olması. Tek eksiğimiz Sow değildi, Pablo, Ertuğrul, Agu, Kubilay da yoktu. Başka eksiklerimiz de vardı. Yapacak bir şey yok. Sahadaki oyuncularımı tebrik ediyordum” dedi.

Yeni transferleri nasıl bulduğuna yönelik bir soru üzerine Le Guen, “Tabi ki oyuncularımı 1 maçlık değerlendirecek değilim. 1 ya da 10 maç oynamaya gelmiyorlar.Uzun süre performans vermeye geliyorlar. O yüzden henüz değerlendirmek doğru olmaz diye düşünüyorum” dedi.

“1 günlük antrenmanla maça çıkan John Bostock’u maç öncesi nasıl hazırladığı sorulması üzerine Fransız çalıştırıcı, “Yeni bir oyuncu. Fransa ligini iyi takip ediyorum özellikli bir oyuncu olduğunu biliyordum. Buraya geldiğinde fit olduğunu gördüm. Eksiklerimiz vardı ve bu da John’un takıma girişini hızlandırdı. Önceliğim değildi ama bütün bu şartlar göz önünde bulundurulduğunda biraz mecburiyet oldu. Hazır konu açılmışken Shehu da önemli bir performans ortaya koydu. Bu da çok önemliydi” şeklinde yorumladı.

“Geçtiğimiz haftalarda alınan sonuçlar karamsarlık yaratmıştı bu maç umut yaratır mı?” şeklinde gelen bir soruya ise tecrübeli hoca, “Ama futbolda böyledir eleştiri her zaman vardır olacaktır. Ben bununla başa çıkabildiğimi düşünüyorum. Son haftalarda alınan bazı sonuçlar hayal kırıklığıydı. Ama kötümser bir hava bende yoktu. 6 aylığına gelmedim buraya. Ne yaptığımızı biliyorum. Yeni ve iyi oyuncular kattık kadromuza kendimizi geliştirmeliyiz. Her maçı kazanacak durumda değiliz henüz. Bazı takımlarla rekabet etmemiz hala zor” yanıtını verdi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi