d_rcBCH.jpg

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Gaziantep Şubesi’nce düzenlenen 10’uncu Sani Konukoğlu Minikler Futbol Şenliği Gazilik Kupası Turnuvası sona erdi.



3 Şubat 2018 Cumartesi
Gaziantep

Şehitkamil Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan TÜFAD Şube Başkanı İsmet Savcılıoğlu, “Tüm Çocuklar Şampiyon” sloganı ile düzenledikleri turnuvanın, geleceğin yıldızlarının ortaya çıkarılması için de çok önemli fırsat olduğunu söyledi.

Gaziantep TÜFAD Şubesi olarak 9 yıldan beri 40 yaş üzeri veteranlara yönelik düzenledikleri Sani Konukoğlu Futbol Turnuvasının 10’uncusunu 180 çocuğun katılımı ile Sani Konukoğlu Minikler Futbol Şenliği Gazilik Kupası Turnuvası adıyla organize ettiklerini anlatan Savcılıoğlu, “SANKO Holding’in sponsorluğunda, Şehitkamil Belediyesi’nin desteği ile ‘Oku, Oyna, Zinde Kal’ anlayışıyla gerçekleştirdiğimiz turnuva, geleceğin yıldızlarını bulup, ortaya çıkarmamız açısından çok önemli” dedi.

Gaziantep’te bu yaş grubundaki çocukların oynayacağı lig olmadığına vurgu yapan Savcılıoğlu, “Nisan ayında Antalya’da TÜFAD Minikler Futbol Şenliği düzenlenecek. Bu turnuvada seçtiğimiz başarılı ve gelecek için ümit veren çocukları seçip götüreceğiz” diye konuştu.

 

FUTBOLA KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR

 

Bu turnuvayı planlarken Gaziantep futboluna katkı sağlayanlara minnet duygularını ifade etmeyi amaçladıklarını vurgulayan Savcılıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Gaziantep’te futbola katkı sağlayan Ata Aksu, Halil Alpay, Yaşar Erkent, Mehmet Aslan, Ender Özdinç, Ömer Aksoy, Naci Topçuoğlu, Ali İhsan Göğüş, Kâmil Şerbetçi, Ömer Köylüoğlu, Muhittin Göymen ve Selahattin Öztahtacı’nın adını verdiğimiz 12 takım turnuvada mücadele etti. Futbolumuza katkı sağlayanlara böylece bir nebze de olsa vefa borcumuzu ödemiş oluyoruz. Yaşayanlara uzun ömür, aramızdan ayrılanlara Allah’tan rahmet dileriz.”

Konuşmaların ardından spora ve turnuvaya katkılarından dolayı TÜFAD Şube Başkanı İsmet Savcılıoğlu tarafından, SANKO Holding ve Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu adına hazırlanan plaketleri, SANKO Holding Basın – Yayın Müdürü Cengiz Halil Çiçek’e takdim etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun da katıldığı törende, adına takım oluşturulanların yanı sıra, turnuvaya katılan sporculara ve antrenörlerine kupa, madalya ve belge verildi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi