ss_O30zK.JPG

Gaziantep Kantinciler Esnaf Odası Yönetimi ve üyeleri Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik yürüttüğü "Zeytin Dalı Harekatı"na destek amacıyla Hatay'ın Reyhanlı ilçesine giderek Mehmetçiğe destek verdi.



4 Şubat 2018 Pazar
Gaziantep

Eş ve çocukları ile birlikte Türk bayrakları ile donatılmış yaklaşık 50 araçlık konvoyla Hatay'ın Reyhanlı ilçesine giden Gaziantep Kantinciler Odası üyeleri, Türkiye'ye gözünü dikmiş hainlere karşı her zaman Mehmetçiğin yanında olduklarını ifade ettiler.
Gaziantep'ten giden aileleri karşılarında gören ve kendilerine duyulan güvenden mutluluk duyduklarını belirten askerler," Bizler teröristlerle cephede mücadele ederken Türk halkının yanımızda olduğunu çok yakından hissediyoruz ve bu bize güç veriyor. Tüm Türkiye'ye teşekkür ediyoruz. Türk ordusu bu gücü yanında hissettiği sürece muzaffer olacaktır" dediler.
Askerlere Gaziantep'ten götürdükleri baklavaları ikram eden Gaziantep Kantinciler Odası Başkanı Ali Şefik Alkurt ise, " Ordumuzun Zeytin Dalı Operasyonu ile Afrin'de YPG, PYD, PKK, DEAŞ gibi terör örgütlerine karşı kendi sınırlarımız ve orada yaşayan masum halkı koruma adına yürütmüş olduğu haklı mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz. Kahraman Mehmetçiğimizin yanında olmak için bugün buradayız. Tarih yazan kahraman ordumuz Zeytin Dalı Harekatı ile bu başarının son örneğini göstermektedir. Kahraman ordumuzun Allah'ın izniyle ve milletimizin desteğiyle zaferle yurda geri döneceklerine olan inancımız tamdır" diye konuştu.
 
ŞEHİTLERİN KANI YERDE KALMAYACAK
 
Ali Şefik Alkurt, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin ve Kilis'te teröristlerle girilen çatışmalar ve hainlerin düzenlediği tank saldırısında şehit olan askerlere Allah'tan Rahmet, ailelerine ise başsağlığı dileklerinde bulunarak," Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne göz diken hainler kalleşce saldırarak 7 Mehmetçiğimizi şehit etti. O şehitlerimizin kanları yerde kalmayacak. Bu büyük millet hainlere hak ettikleri cezayı mutlaka kesecek. Bir Mehmet şehit olur, bin Mehmet hainlere karşı göğsünü siper eder. Bunu kimse unutmasın. Şehitlerimize Allah'tan Rahmet, yakınlarına ve Türk Milletine başsağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi