aa_22V4H.JPG

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Afrin'de süren Zeytin Dalı Harekatı'nın çok yerinde olduğunu belirterek, "Felaket senaryoları güdenlere karşı kahraman Mehmetçiğimiz bir kez daha sefere çıkmıştır. Zafer bizimdir, hedefse Kızılelma'dır" diye konuştu. Bahçeli, "ÖSO'nun içinde birçok Türkmen kardeşimiz de bulunmaktadır. ÖSO ile TSK arasındaki işbirliği elzemdir." dedi.



4 Şubat 2018 Pazar
Güncel

Mersin'de konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, Afrin'de süren Zeytin Dalı Harekatı'nın çok yerinde olduğunu belirterek, "Zeytin Dalı Harekatı, kanlı hesaplara karşı milli ve stratejik bir harekettir. Afrin ile başlayan temizlik mutlaka diğer alanları da kapsamalıdır. Nerede bir terör unsuru varsa milli tehditler mutlaka imha edilmelidir" dedi.

Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, "Zeytin Dalı Harekatı, kanlı hesaplara karşı milli ve stratejik bir harekettir. Bundan geri dönüş yoktur, olamayacaktır. Ok yaydan çıkmıştır. Yalanlara karnımız toktur. Siyah beyaz birbirinden ayrılmıştır. Felaket senaryoları güdenlere karşı kahraman Mehmetçiğimiz bir kez daha sefere çıkmıştır. Zafer bizimdir, hedefse Kızılelma'dır" diye konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle: ABD suçüstü yakalanmıştır. Bu çerçevede Afrin'deki terör örgütlerine karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı yerindedir. Bu operasyon elbette hukukidir ve bölgesel istikrarı koruma amaçlıdır.

Harekat Türkiye ve bölge ülkelerinin huzurunu tesis etme amaçlıdır. Geri dönüş yoktur. Ok yaydan çıkmış, Türk'ün sabrı tükenmiştir. Yörüklerin ayranı kabarmıştır.

'SINIR TEMİZLİĞİ MÜNBİÇ'İ DE KAPSAMALI'

 Şimdiye kadar 900'e yakın teröristin etkisiz hale getirilmesi ve birçok yerin alınması harekatın başarısını ortaya koymaktadır. Şehitlerimize, atılan füzeler sonucu hayatını kaybeden sivillere başsağlığı diliyorum.

Afrin ile başlatılan sınır temizliği ilk etapta Münbiç'i de kapsamalıdır ve inşallah kapsayacaktır.

"ÖSO İLE İŞBİRLİĞİ ELZEMDİR"

ÖSO'nun içinde birçok Türkmen kardeşimiz de bulunmaktadır. ÖSO ile TSK arasındaki işbirliği elzemdir.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi