aa_6gn0D.jpg

8 Şubat Gaziantep’e ‘‘Gazi’’lik ünvanı verilmesinin 97. Yıldönümü nedeniyle yapılan kortej yürüyüşüne katılan tek okul olan ve yürüyüş sırasında ‘‘ Her Türk Asker Doğar’’ ve ‘‘Ne Mutlu Türk'üm Diyene’’ sloganları atan Özel Fatih Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri katılımcılardan ve halktan alkış aldı.



8 Şubat 2018 Perşembe
Gaziantep

8 Şubat Gaziantep’e ‘‘Gazi’’lik ünvanı verilmesinin 97. Yıldönümü nedeniyle yapılan kutlama etkinliklere Özel Fatih Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’de bayraklar, flamalar ve gazilik koşusuna katılım sağlayarak katkı sundu.

DEVLET ERKANI TEBRİK ETTİ

Antep Lisesi’nden başlayan ve demokrasi meydanında son bulan kortej yürüyüşüne katılan tek okul olan Özel Fatih Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Yürüyüş sırasında ‘‘ Her Türk Asker Doğar’’ ve ‘‘Ne Mutlu Türk'üm Diyene’’ sloganları katılımcılar tarafından alkış aldı. Program sonrası başta Adalet Bakanı Abdülhamit Gül olmak üzere, Vali Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve diğer katılımcılar, okul öğrenci ve yöneticilerini tebrik ettiler.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi