aa_11VZ5.JPG

Şehitkamil Belediyesine bağlı hizmet veren Mütercim Asım Gençlik Merkezinde eğitim gören öğrenciler tarafından hazırlanan ‘Kudüs ve Gençlik’ temalı program, yoğun ilgiyle takip edildi. Gençler, söyledikleri şiir ve ilahilerin yanı sıra açtıkları Kudüs temalı resim sergisiyle katılımcılardan tam not aldı.



9 Şubat 2018 Cuma
Gaziantep

Mütercim Asım Gençlik Merkezinde eğitim alan öğrenciler tarafından hazırlanan ‘Kudüs ve Gençlik’ temalı etkinlik, Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programda öğrenciler tarafından günün anlam ve önemine yönelik şiirler ve ilahiler okundu. Program, okunan dua ile son buldu. Programın ikinci bölümünde Kudüs temalı resim sergisi gezildi. Program sonrası açıklamada bulunan izleyenler, çok güzel bir program seyrettiklerini ifade ettiler.

 

GENÇLERİMİZ, ÜLKEMİZİN GELECEĞİDİR

 

Etkinliğe ilişkin değerlendirmede bulunan Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, şöyle konuştu:

“Gerçekten de gençlik adına, ülkemiz adına çok olumlu duygular hissettik. Gençlerimiz, ülkemizin geleceğidir. Gençlerimizin bilinci de mutluluk vericiydi. Çocuklarımız, oldukça iyi eğitimler almışlar. Belediyemizin sağladığı imkanlardan faydalanarak kendini ülkesi ve milleti için geliştiren gençlerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca gençlerimize emek veren hocalarımızı da tebrik ediyorum. Gençlerimizin ilerleyişini görünce bizler de Şehitkamil Belediyesi olarak çok mutlu oluyoruz.”

 

PROGRAMIMIZ, ÇOK BEĞENİLDİ

 

Gerçekleştirilen etkinlik sonrası açıklama yapan Mütercim Asım Gençlik Merkezi Kimya Öğretmeni Müslüm Yıldıztekin, şunları söyledi:

“Mescid-i Aksa’da yaşanan olayları ve Kudüs’ü gündem haline getirerek gençlerimizi bilinçlendirmek amacıyla bir program yaptık. Programımızın içerisinde şiir, ezgi, dua ve sergi vardı. Programımız, gençlerimiz tarafından çok beğenildi. Belediyemizin sağladığı imkanlar için çok teşekkür ederiz.”

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi