aa_9jbui.JPG

AK Parti İstanbul Milletvekilleri Ahmet Hamdi Çamlı ve Mehmet Metiner Şahinbey Belediyesi'nin restore ederek gün yüzüne çıkarttığı Şehreküstü Konakları, Şıh Cami, Şıh Meydanı ve Pişirici Mescidi’ni gezerek incelemelerde bulundu.



10 Şubat 2018 Cumartesi
Gaziantep

 

Gaziantep’in kültürünü ve tarihini gün yüzüne çıkartarak turizme kazandıran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehreküstü Konakları, Şıh Cami, Şıh Meydanı ve Pişirici Mescidi’ni AK Parti İstanbul Milletvekilleri Ahmet Hamdi Çamlı ve Mehmet Metiner’e tanıtarak bilgiler verdi.

 

TARİHİ DEĞERLER GÜN YÜZÜNE ÇIKMŞ

 

Yapılan çalışmalarla tarihin Gaziantep'te yeniden canlandığına dikkati çeken, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, "Biliyorsunuz Mehmetçiğimizin sınır ötesinde Zeytin Dalı Operasyonu var. Terör unsurlarının sınır hattımızdan temizlenmesi için geniş çaplı bir operasyon yapılıyor. Bu nedenle Hatay, Kilis ve Gaziantep’i ziyaret ettik. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun medeniyet ve kentin tarihini yansıtan çalışmalarını gördük. Kendisini tebrik ediyorum. Yapılan çalışmalar Gaziantep ve Şahinbey İlçesi’nde yaşayan insanların konforunu ve huzurunu arttırıyor. Aynı zamanda da tarihi medeniyetlerin değerleri gün yüzüne çıkmış oluyor. Bu anlamda çok hayırlı hizmetler yapıldığını gördük. Bu tarihi dokuyu gezen gençlerimiz milli şuur içinde yetişecekler ve geleceğe o pencereden bakacaklar" dedi.

 

OLAĞAN ÜSTÜ ÇALIŞMALAR

 

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner “Gaziantep, Gazilik sıfatını en iyi şekilde üzerinde taşıyan bir şehrimiz. Şahinbey İlçemizde şehircilik ve yapılan hizmetler anlamında gördüklerim beni olağan üstü etkiledi. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ediyorum. İstanbul’un dahi ötesinde çok güzel şehircilik çalışmaları gözlemledim. Şahinbey’de tarih yeniden ayağa kaldırılmış. Gaziantep’e bir çok defa geldim, ancak ilk defa Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte gezerek, Gaziantep’in, Gazilik ve tarihsel ruhunu yakalama imkanı buldum. Kendi adıma Şahinbey Belediyesi’nin yaptıklarından ve Gaziantep’in tarihsel boyutunu gördüğüm için çok etkilendim” dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi