aa_O3E18.JPG

Kunduracılar Odası’nın yeni başkanı mevcut başkan İbrahim Buğur’a 66 oy fark atan Mehmet Emin İnce oldu.



14 Şubat 2018 Çarşamba
Gaziantep

Gaziantep Kunduracılar Esnaf Odası’nın seçimleri yapıldı. Oda binasında yapılan seçimlerde Kuyumcular Odası Başkanı Sedat Özdinç, Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Kemal Güneş divan üyeliği,  Salman Çelikadam ise divan başkanlığını yaptı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından odanın gelir-giderleri oylandı. Oylamanın ardından söz alan başkan adayı Mehmet Emin İnce, yapılacak olan seçimin her iki tarafa da hayırlı olmasını temennisinde bulundu. İnce, ’’Bugün odamızın seçimlerini yapıyoruz. Söz oda üyelerimizin. Seçimlerden önce yaptığımız çalışmalarla üyelerimize ulaştık, gerekli bilgilendirmeleri yaptık. Yapılacak seçimlerin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. İbrahim Buğur başkanımız bizim mevcut başkanımız ve değerli bir abimizdir. Yine odamızın sorunlarının çözüm noktalarında ilk başta İbrahim başkanımızın yanına gideceğiz, bilgisine başvuracağız. Bu bir bayrak yarışıdır, bu bir heyecandır. Sonuçta ortak paydamız ekmeğimiz, aşımız, işimizdir. Bizde bunun için mücadele ediyoruz. Dilerim centilmence bir seçim olur. Şimdiden seçimlerin odamıza, şehrimize ve esnafımıza hayırlı olmasını diliyoruz.’’ dedi. Başkan adaylarının konuşmalarının ardından seçimlere geçildi. Sandıkların açılmasının ardından Mehmet Emin İnce 183 oy, mevcut başkan İbrahim Buğur ise 117 oy aldı. 4 oy ise geçersiz sayıldı.

 

30 YILLIK BUĞUR DÖNEMİ SONA ERDİ

 

Bu sonuçlar ile 183 oy alan Mehmet Emin İnce, Gaziantep Kunduracılar Esnaf Odası’nın yeni başkanı seçildi. Böylece 30 yıllık İbrahim Buğur dönemi sona ermiş oldu. Buğur ayrıca Türkiye Ayakkabıcılar Federasyonu Başkanlığı ve Gaziantep Esnaf Odalar Birliği Başkanvekilliği görevini yürütüyordu.

 

İNCE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Oda başkanlığına seçilen Mehmet Emin İnce seçimlerin ardından yaptığı konuşmasında kendisini oda başkanlığına layık gören tüm esnafa teşekkür etti. ı.

 

İNCE İKİ GÖREVİ BİRDEN ÜSTLENECEK

 

Böylelikle, İnce iki görevi birden üstlenecek. Yeni dönemde Gaziantep Kunduracılar Esnaf Odası Başkanlığı görevini yürütecek olan İnce, ayrıca Gaziantep Lisesi Mezunlar Derneği’nin mevcut başkanlığını yürütüyor.

 

MEHMET EMİN İNCE'NİN YÖNETİM VE DENETİM KURULU ÜYELERİ

 

Mehmet Emin İnce'nin listesinde şu isimler yer aldı:

Yılmaz Nacakgediği, Hasan Polat, Beyhan Karaçam, Ercan Yılmaz, Hüseyin Özdemir, Tevfik Bayındır Mehmet Akif Erbalcı, Mehmet Rıdvan Bozdoğan ve Bülent Terzi.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi