aa_85GGS.JPG

Yeni imarlı yol açma çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Yeşil Vadi Bulvarı ile Güneş Mahallesi’ni birbirine bağlayan imarlı yol açtı, yolda asfaltlama çalışmaları başlattı.



17 Şubat 2018 Cumartesi
Gaziantep

Şehrin her noktasına hizmet götürmek için 7 gün 24 saat çalışan Büyükşehir, “Yol Medeniyettir” anlayışını önde tuttu, yeni yollar açarak şehrin gelişmesine katkı sağladı. Her geçen gün büyüyen Gazi şehrin yeni yol ihtiyacını karşılamak amacıyla Yeşil Vadi Bulvarı ile Güneş Mahallesi’ni birbirine bağlamak üzere Fen İşleri Daire Başkanlığınca açılan imar yolda sıcak asfalt serim çalışmaları başlatıldı.

 

MUHTAR BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Geylani Mahalle Muhtarı Şeyho Bilgeç, asfalt çalışmalarıyla ilgili olarak, ”Geylani Mahallesi ile Güneş Mahallesi’nin kesiştiği 160 Nolu Cadde’de asfalt çalışması tamamlandı. Bu yolun açılmasında ve yapılmasında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ekibine teşekkür ediyoruz. Özellikle Fen İşleri Daire Başkanlığının ve GASKİ çalışanlarının mahallemizde çok büyük emeği var. Fen İşleri Başkanlığı yetkilileri, bugüne kadar ne söyledikse eksiksiz yaptılar, bizi hiçbir zaman kırmadılar, mahallemizin ihtiyaçlarını karşıladılar. Yeni imar yolu mahallemizi rahatlatacak. Ekiplerin yoğun çalışmasının ardından asfaltlama bir günde bitirildi. Büyükşehir, hiçbir mahallede eksik bırakmadan hizmet üretiyor, hizmet anlayışı kusursuz. İki yıl önce kurulan mahallemizin ihtiyaçlarına yetişmek için çok gayret gösteriyorlar. Mahalle sakinleri adına başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi