ff_SVwuf.jpg

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, maç sonrası düzenlenen toplantıda 0-0 biten karşılaşmayı değerlendirdi ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.



18 Şubat 2018 Pazar
Spor

Le Guen, şöyle konuştu: “Bugün aldığımız sonuç hayal kırıklığı. Oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. Oyuncularım tamamen motivelerdi,konsantrelerdi ama yetmedi çünkü etkili değildik. Çok fazla duran top kazandık çok fazla orta yaptık ama bunların ödülünü alamadığımız aşikar. Oyuncularıma her hangi bir eleştiri getiremem ellerinden gelen çabayı gösterdiler savaşma ruhunu ortaya koydular” dedi.

“Kendi geleceğinizle ilgili bir tasarrufta bulunmayı düşünüyor musunuz” sorusuna Le Guen “Çok çalışacağım tabi ki. Her gün kendimi adıyorum, kulüpte çok zaman geçiriyorum. Durumu iyiye götürmek için çok çalışacağım. Başımı dik tutmalıyım. Devam edeceğim çünkü mutluyum burada. Sevildiğimi biliyorum. Oyuncularımın toparlanması için çalışacağım. Liderliğimi ortaya koymam gerekir ve çalışmaya devam edeceğim” yanıtını verdi.

“90 dakikanın bütününde 1 pozisyonu olan Bursaspor var. Oyuncular saha içinde kazanma isteğini görmüyoruz. Hoca ile takım arasında bir enerji kaybı mı var? Bunun nedeni nedir?” şeklinde yöneltilen bir soruya Le Guen, “Hayır kesinlikle katılmıyorum. Oyuncuların tamamı kazanmak istediler. Saha içinde de gösterdiler. Dışarıdan bazen konuşmak kolay olabiliyor. Tamam daha etkili olmalıydık bunları kabul ediyorum. Ama oyuncuların üzülmediğini düşünüyorsanız bu durumumuza itiraz etmediğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz” dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi