aa_vSI21.jpg

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Aytemiz Alanyaspor karşısında alınan galibiyete ilişkin açıklamalarda bulundu.



18 Şubat 2018 Pazar
Spor

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman, “En sonda söyleyeceğimizi en başta söyleyelim. Mutlak hedefimiz kazanmak. Ligin ikinci yarısı başladı ve 5 haftayı geride bıraktık. Sonlara doğru yaklaşıyoruz. İlk yarıda çok handikaplıydık, özellikle de başlangıç. Dolayısıyla içeride puan kaybetme lüksümüzün olmadığı maçları oynuyoruz. Kazandık, iyi de bir skorla kazandık. Bu anlamda mutluyuz. Oyunla ilgili bir şeyler konuşurken hemen şunu söylemek gerekiyor; bugünkü oyun-özellikle de ilk yarıdaki oyun- normal şartlarda yüzdesel olarak baktığımız zaman 3-1 daha doğrusu 1-3 olma ihtimali çok yüksekti. Geçen hafta Medipol Başakşehir karşısındaki oyun; bütünlüklü oyun, ne yaptığını bilen, çok kuvvetli bir zincirin saha içinde yer aldığı bir oyun çok net gözüküyor. Eğer ki bu oyunu sürdürmeye devam edersek bırakın Türkiye Şampiyonluğunu, Avrupa Şampiyonluğuna kadar taşır. Ancak diğer taraftan ilk yarıdaki oyun gibi çok açık, birbirinden kopuk olursak Alanyaspor’un şanssızlığı oldu ve bizim de futbol şansımızın olduğu bir oyundu. İkinci yarı biraz daha toparlandık. İlk yarıya nispeten toparlandık. Rakibin oyuna asılma gücünü kıracak 3.golü bulduk.” dedi.
“Bizim işimiz esas maç yönetmek ama onun kadar önemli şey de nerelerde kopmalar başlıyor, esas iş o zaman başlıyor. Maçın analizini yaptıktan sonra daha sağlıklı konuşulabilir. Şimdi söyleyeceğim şey yanlış olabilir. Daha doğrusunu maçı izleyip analizini yaptıktan sonra söylemek en iyisi. Özetle, ilk yarıdaki oyun bizi taşımaz. Umarım nazarlık olarak kalır.”
Ligin 23.haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağımız karşılaşma ve futbolcumuz İsmail Köybaşı hakkında da konuşan Aykut Hoca, “İsmail’in sağlığında herhangi bir problem yok. 3 antrenman yaptı ve riske etmemek için kadroya almadım. Hafta içinde herhangi bir problem yaşanmadığı sürece İsmail hazır. Beşiktaş maçına 8 günlük bir süremiz var. Daha da iyi bir duruma gelecektir. Tabii herhangi bir nedenden dolayı da kadroda olamasa da, Fenerbahçe’de şu anda kaleciler dışında 25 oyuncu var ve genel olarak hayata ve oyuna bakışım bu.  Bir oyuncu arkadaşımız çıkıp elinden geleni yapacaktır.”diyerek sözlerini noktaladı.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi