aa_9488a.jpg

Aytemiz Alanyaspor karşısında önemli kurtarışlara imza atan Profesyonel Futbol Takımımızın Kamerunlu kalecisi Carlos Kameni, kazanarak devam etmenin önemli olduğunu söyledi. Uzun süre oynamamanın kolay olmadığını belirten deneyimli eldiven, böyle zamanlarda 2 kat fazla çalışması gerektiğini düşündüğünü ifade etti.



18 Şubat 2018 Pazar
Spor

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa ilk olarak maçı değerlendiren Kamerunlu eldiven, “Ben her zaman hocamızın hizmetinde, hocamızın talepleri doğrultusunda kendini hazır tutmaya gayret gösteren bir oyuncuyum. Fırsat gelince sahaya çıkıp kendimi oynayabilecek durumda tutmaya gayret gösteriyorum. Kolay değil uzun süre oynamadıktan sonra sahaya çıkmak. Oynamadığım zaman 2 kat daha fazla çalışmam gerek diye düşünüyorum. Kendimi mutlaka hazır tutmam gerektiğine inanırım. Bu akşam da bu düşüncelerle sahaya çıktım. Oynamayan arkadaşımızın eksikliğini hissettirmemem ve onun boşluğunu en iyi şekilde doldurmam gerekiyordu. Bir hastalık yaşadı kalecimiz ve o nedenle sahada ben vardım. Ona da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devamlılık önemliydi. Kazanarak devam etmek önemliydi. Gol de yemedik. Geçen hafta da aynı durum geçerliydi. Bu şekilde devam etmek istiyoruz” dedi.
Herkesin, bu takımın bir parçası olduğunu söyleyen Kameni, “Herkes bu takımın dişlileri olarak elinden geleni, üzerine düşeni yapmaya gayret gösteriyor. Bizim yapmamız gereken çalışmaları en iyi şekilde sürdürmek. Hepimiz hafta sonu sahada olabilmek için hafta içi tüm çalışmalarımızı gösteriyoruz. Hazır olmaya gayret gösteriyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi