ss_31P3M.jpg

Galatasaray formasıyla Bursaspor karşısında 3 gol atan Bafetimbi Gomis 27 Ocak 2017'den bu yana da ilk hat-trick'ini yapmış oldu. Galatasaray formasıyla 20 gole ulaşan Bafetimbi Gomis, kariyerinin de en golcü 'lig sezonunu' da egale etti.



24 Şubat 2018 Cumartesi
Spor

Fransız futbolcu yayıncı kuruluşa şu açıklamalarda bulundu:

“İyi bir maç çıkardık. Taraftarımızın önünde 5-0 kazanmak önemliydi. Geçen hafta kaybetmiştik bunun üzüntüsünü yaşamıştık. O maçtan sonra kazanmak önemliydi. Sadece benim 3 golüm değil takım olarak ortaya koyduğumuz bir oyun var. Bütün takımı tebrik etmek gerekiyor.”

“Bu hafta benim için çok dokunaklıydı. Taraftarlar bana sürekli geçmiş olsun desteği iletti. Sadece Galatasaray taraftarları değil Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları da bana geçmiş olsun mesajları gönderdi. Bu durum beni çok etkiledi. Bütün taraftarların bana mesaj göndermesi çok hoşuma gitti. Bu goller sadece benim değil. Hocamız ve hocamızın yardımcıları beni maça hazırladı. Hastalığımın üstesinden gelebildim ve golleri attım.”

“Bu akşamki üçlüyü doktorumuz Yener İnce’ye ithaf ediyorum. O bütün hafta eleştiri aldı ama Kasımpaşa maçında ben devam etmek istemiştim. Bu üçlüyü ona armağan ediyorum. İnsanlar sahada bayıldığımı görünce etkilendi ve duygusal bir tepki verdi. Ama Galatasaray ile sözleşme imzalamadan önce birçok testten geçtim. Bu hafta da testleri tekrarladık ve bir şeyim olmadığı gözüktü. Dolayısıyla bu golleri Yener İnce’ye ithaf ediyorum.”






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi