aa_4M46L.jpg

İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Emine KÜÇÜKALİ, İYi parti il başkanı İzzettin ŞAHİN ve yönetim kurulu, İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesini ziyarette bulundular. 18 şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilen 13.Dönem Olağan Kurul ve Genel seçimler sonucunda 2. Kez başkan seçilen Gökhan ÇELİKTÜRK ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini ileterek görevinde başarılar dilediler.



25 Şubat 2018 Pazar
Gaziantep

Gerçekleştirilen toplantıda Gaziantep ve Türkiye'nin gündemi tartışıldı. Yaptığı konuşmada deprem konusuna dikkat çeken Şube başkanı Gökhan ÇELİKTÜRK 13 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilen Gaziantep Deprem Master planı yol haritası çalıştayı hakkında bilgi verdi. Mevcut binaların çok az bir kısmının yeterli emniyete sahip olması ve Gaziantep genelinin yüzde 65'nin çarpık,kontrolsüz, projesiz binalardan olduğunu ve olası bir depremde can ve mal kaybının çok olduğunu belirterek deprem konusunda çalışmalarının devam edeceğini belirtti.
İYİ Parti kurucu üyesi Emine KÜÇÜKALİ Genç bir kadronun yönetime gelmesinden mutluluk duyduğunu belirterek Sivil toplum kuruluşları yönetimlerinin ve odaların genç kadrolarla daha dinamik ve kentin sorunlarıyla daha ilgili olacağını belirterek yönetim kurulunu kutladı.Gaziantep'in tarihi bir kent olduğunun altını çizen Küçükali tarihi yapıların genç nesillere aktarmanın öneminden bahsederek Yönetim kurulunun Deprem Master planı İle yaptığı çalışmaların diğer illere örnek olması gerektiğinden bahsederek önümüzdeki dönemde yönetim kuruluna başarılar diledi.
İYİ Parti il başkanı İzzettin Şahin, Mera ve Tarım arazilerinin öneminden bahsederek Yeni yerleşim bölgeleri kurulurken Mera ve tarım arazileri üzerinde kurulmaması gerektiğinden bahsederek yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi