ss_neeB1.jpg

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun son yaptığı konuşmadaki bazı ifadeler 'veda' olarak yorumlandı. Peki, bu vedanın nedeni ne?



26 Şubat 2018 Pazartesi
Güncel

Soylu, memleketi Trabzon’da Ak Partili'li gençlere yaptığı konuşmada, "Eğer, sıkıntıda olduğunuz görülüyorsa geri çekilmekten hiçbir zaman vazgeçmeyin. Geri çekilmek de bir erdemdir. Hangi görevde olursam olayım Recep Tayyip Erdoğan’ın neferi olarak hayatıma devam edeceğim. Hakkınızı helal etmenizi diliyorum" dedi.

Sözcü'nün haberine göre, bu sözlerin ardından Ankara kulislerinde Soylu'nun birkaç gün içinde istifasını sunacağı konuşulmaya başlandı.

Soylu'nun istifa edeceğine ilişkin çeşitli iddiaların olduğu da gündemde. Bunlardan en çok dillendirileni ise Soylu’nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakın olan bazı bakanlarla arasında yaşanan gerginlik.

Geçtiğimiz 24 Eylül'de Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan"Melih Gökçek Go-Kart'a bindi" başlıklı yazısında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "Bundan sonra benimle aynı fotoğraf karesine girmeni istemiyorum"dediğini iddia etmişti.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi