aa_Cip6U.jpg

Fenerbahçe, İspanyol golcüsü Soldado, Beşiktaş derbisinin ardından açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin ilk golünü kaydeden Soldado, kırmızı kartlar olmasa daha iyi bir skor alabileceklerini söyledi ve özellikle savunmada çok sağlam bir duruş sergilediklerini belirtti. Pepe’yle girdiği ikili mücadeleleri de değerlendiren Soldado, hakemle ilgili de konuştu.



2 Mart 2018 Cuma
Spor

Maçın ardından yayıncı kuruluşa ilk olarak karşılaşmayı değerlendiren Soldado, “Motivasyon kendiliğinden oluşuyor. Pazar günü oynanan maçı izledik, hatalarımızı gördük. O maçta kendi tarzımızı sahaya yansıtamadığımızı düşünüyorduk ve bu akşam sahaya bu düşünceyle çıktık. Bu akşamki maçtan beklentiler farklıydı. Fırsatlar üreten, kendi futbol seviyesini sahaya yansıtabilen Fenerbahçe’yi göstermek istiyorduk. Bu akşam gerçek seviyemizi gösterdik. Normalde oynadığı oyuna yaklaşan bir Fenerbahçe vardı. Ne tür bir futbol oynayabileceğimizi gösterdik. Pazar akşamından sonra böyle bir sonuç almak pozitif oldu eğer kupayı 2 ayaklı olarak değerlendirirsek. Kırmızı kartlar olmasa daha iyi bir skorla buradan ayrılabilecek durumdaydık. Özellikle savunmada birlikte çok sağlam bir duruş sergiledik” dedi.
Maç süresinde Pepe’yle girdiği ikili mücadelelerle ilgili de konuşan Soldado, “Pepe ikili mücadelelere giren, agresif mücadele eden bir oyuncu. Ona karşı oynuyorsanız iyi mücadele etmelisiniz. Bana göre sahada yaşanan sahada kalır. İkimiz de kendi takımımız için kendi düşüncelerimize göre elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz. Benim ona çok büyük bir saygım var, onun da bana saygı duyduğuna inanıyorum. O yüzden bu yaşadıklarımız sahada kaldı. İnsanlara da bu işlerin sahada kalması gerektiğini, belli sınırlar çerçevesinde yaşandığını göstermek gerek. Futbol Türkiye’de inanılmaz tutkularla yaşanıyor. Bazı şeylerin bir sınırı var. Bana göre bu akşam biraz sınırlar aşıldı. Futbolun içinde bu gerginlikler var ama biraz limiti geçtik. Sınırlar içinde kalmalıydı” ifadelerine değindi.
Son olarak hakemle ilgili sorulan soruyu yanıtlayan İspanyol golcü, “Hakemle ilgili konuşmak zor. Böyle statlarda özellikle deplasmandaysanız etki altında bırakıyor. Bu akşam kimin ev sahibi takım, kimin deplasman takımı olduğu gözüküyordu” şeklinde konuştu.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi