aa_6jlGA.jpg

Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder, 2013 yılında sarı kırmızılı ekibe transfer olduğunda Liverpool'dan da teklif aldığını ancak Galatasaray'ı tercih ettiğini söyledi.



2 Mart 2018 Cuma
Spor

2009 yılında transfer olduğu İtalyan devi Inter'den o sırada takımın başında olan Andrea Stramaccioni ile anlaşamadığı için 2013 yılında ayrılan Wesley Sneijder, Avrupa'nın birçok takımından teklif almasına rağmen Galatasaray'ı tercih ettiğini açıkladı.
33 yaşındaki futbolcu sarı kırmızılı ekibi neden seçtiğini şu sözlerle itiraf etti:
"Inter'den ayrıldığımda başta Liverpool olmak üzere Avrupa'nın birçok kulübünden teklif gelmişti ama ben Galatasaray'ı seçtim. 'Neden Liverpool değil de Galatasaray?' diye sürekli soruyorlardı. Galatasaray'ı seçtim çünkü ben kazanan bir oyuncuyum."
Türkiye'de daha fazla şampiyonluk yaşayabileceğini düşündüğünü ve bu nedenle Galatasray'a geldiğini ifade eden Sneijder, "Ben her zaman şampiyonluk için oynuyorum Bu yüzden de Galatasaray'a gittim. Çünkü Galatasaray'da Liverpool'da yaşayacağımdan daha fazla zafer kazanabileceğimi düşünüyordum. Ve doğru seçeneği seçtiğime inanıyorum" şeklinde konuştu.
Türkiye'ye gelmiş olmaktan dolayı hiçbir pişmanlığı bulunmadığını da sözlerine ekleyen Sneijder "Türkiye'de çok güzel yıllar geçirdim" dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi