aa_h7X68.JPG

Gaziantep Ayakkabıcılar Odası ve yönetim kurulu üyeleri daha yaşanabilir bir dünya için sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Yeşil Ay’a destek sunarak sigara, alkol ve madde bağımlılığına karşı mücadele verdi. Aynı sosyal sorumluluk projesini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için de gösteren Gaziantep Ayakkabıcılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İnce, “Sağlımızın kıymetini bilelim, yaşamı seçelim” dedi.



8 Mart 2018 Perşembe
Gaziantep

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yeşil aya destek vererek madde bağımlılığına alkol ve tütün bağımlılığına karşı mücadele edildiğini gösteren Gaziantep Ayakkabıcılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İnce ve Yönetim Kurulu üyeleri. Ellerinde pankartlarla ayakkabıcılar sitesi içinde yürüyüş yaparak topluğun kanayan yaralarına parmak bastılar. Yapılan sosyal sorumluluk projesine yüzlerce esnaftan da yoğun destek geldi.

 

İNCE: SOSYAL SORUMLULUK ÖNCELİĞİMİZ OLACAK

 

Gaziantep Ayakkabıcılar Odası’nın yeni yönetimle ilk sosyal etkinlik programına yer verdiğini söyleyerek bundan sonraki süreçte sosyal sorumluluk projelerinin sürekli devam edeceğine değinen İnce, “Sağlımızın kıymetini bilelim, yaşamı seçelim. Sağlıklı yaşam için mücadele vermeliyiz. Özellikle sektör temsilcilerimizi, çalışanlarımızı, gençlerimizi, çocuklarımızı kötü alışkanlıkların pençesinden kurtarıp onları korumalıyız. Bunun için gereken tedbiri alıp sporu iyi ahlakı özendirmek için bu gibi etkinliklere ihtiyaç var. Gaziantep ayakkabıcılar Odası olarak toplumsal sosyal sorumluluk kapsamında ilk etkinliğimizdir. Bundan sonra her projede öncülük edeceğiz” dedi.

 

KADINLAR BİR GÜN DEĞİL HER GÜN HATIRLANMALI

 

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Halen yaşanan kadın cinayetlerine, tecavüz olaylarına, şiddete karşı artık duyarlı olunması gerektiğini söylüyoruz. Bu gibi olumsuz durumların önüne geçmek için kadınlarımızın hukuken de çok daha iyi korunması gerekiyor. Bu önemli günde kadınların yalnız bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini bir kez daha vurguluyoruz” diye konuştu.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi