qq_gLzcE.jpg

Şahinbey Belediyesi ilklere öncülük etmeye devam ediyor. Gaziantep’te fiziki yeterlilik kursu açan Şahinbey Belediyesi yüzde 97.45’lik bir başarı elde etti.



8 Mart 2018 Perşembe
Gaziantep

Gaziantep’te Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM), Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları (BESYO), Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Özel Harekât Polisliği (PÖH), Jandarma Özel Harekât (JÖH), Komiser Yardımcılığı ve Komiserlik Sınavı, Astsubay ve Subay Fiziki Yeterlilik Sınavı, Bölge Klasman ve Ulusal Hakemlerin Fiziki Yeterlilik Testlerine ve Spor Liselerine Şahinbey Belediyesi Tesislerinde hazırlanan 118 kursiyerin, 115’i Şahinbey Belediyesi’nin sunduğu imkanlardan faydalanıp spor sınavını kazanarak başarılı oldu.

 

HER ZAMAN YANIMIZDA OLDULAR

 

Akkent Spor Salonu’nda hazırlanan zorlu parkurlarda sınavlara hazırlanan 118 öğrenci Şahinbey Belediyesi’nin antrenörleri eşliğinde günler süren çalışmalarının meyvelerini başarı ile aldılar. Öğrenciler kendilerinin her zaman yanında olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu makamında ziyaret ederek, “Bizim için çok önemli bir sınavdı ve çok iyi hazırlanmamız gerekiyordu. Birçok özel eğitim yerlerine ücret ödememiz gerekirken, Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun bizlere sunduğu imkânlarla sınavlara ücretsiz hazırlandık ve başarılı olduk kendisine ve hocalarımıza çok teşekkür ederiz” dediler.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi