aa_y5st9.jpg

Gaziantep Tema Vakfı İl Temsilcisi Muharrem Katıoğlu ve Hasan Kalyoncu Üniversitesinin (HKÜ) Genç TEMA Topluluğu Yönetimi Üyeleri, HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.



13 Mart 2018 Salı
Gaziantep

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Gaziantep Tema Vakfı İl Temsilcisi Muharrem Katıoğlu ve HKÜ öğrencilerinin içinde bulunduğu Tema Vakfı üyeleri,  gerçekleştirilen projeler ve çalışmalar hakkında Rektör Yılmaz’a bilgi verdi. Görüşme sırasında HKÜ’de çalışmalarına başlayan Genç TEMA Topluluğu hakkında bilgi alan Yılmaz, öğrencilere Hasan Kalyoncu Üniversitesi Yönetimi olarak yeşil ve çevreci bir üniversite olmak için birlikte hareket etmenin önemini anlattı. TEMA Vakfı Gaziantep İl Temsilcisi Katıoğlu ise çevre ve doğa çalışmalarında  TEMA Vakfı olarak her türlü desteğe hazır olduklarını vurguladı.

 

 YEŞİL VE ÇEVRE DOSTU, HKÜ        

 

Hasan Kalyoncu Üniversitesinin yeşil ve çevre dostu üniversite olduğunun altını çizen Rektör Prof. Dr. Tamer Yılmaz: “ Üniversitemiz geniş, yeşil ve refah bir kampüse sahip. Ayrıca kendi enerjisini güneşten üreten çevre dostu bir üniversitedir. Bununla birlikte üniversitemiz, Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (UNİ-AR) tarafından 14 bin öğrenci görüşü alınarak gerçekleştirilen Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması (TÜMA) raporuna göre, 164 üniversite arasında genel öğrenci memnuniyeti sıralaması yerleşke ve yaşamın doyuruculuğunda 24., vakıf üniversiteleri öğrenci memnuniyeti genel sıralamasında ise 12. sırada yer aldı” dedi.

Ziyaret sonunda, Hasan Kalyoncu Üniversitesi olarak TEMA çalışmaları konusunda da paydaşlar ile ortak akıl yürüterek örnek çalışmalara imza atılacağı vurgusu yapıldı.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi