aa_MB1TF.JPG

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Pir Sultan Aile Merkezinde açılan mefruşat ve el beceri kursundaki kursiyerlerle bir araya geldi. Birbirinden güzel eserleri inceleyen Başkan Fadıloğlu, kursiyerleri tebrik etti.



14 Mart 2018 Çarşamba
Gaziantep

Sosyal tesislerde verilen eğitimleri yerinde görmek için Pir Sultan Aile Merkezine ziyarette bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu, el beceri kurslarında eğitim gören kursiyerlerle bir araya geldi. Hanımların yapmış olduğu Antep işi, tel kırma, iğne oyası, mutfak takımı gibi ürünlerini inceleyen Başkan Fadıloğlu, kursiyerleri tebrik etti. Yapılan çalışmalar hakkında da bilgi alan Başkan Fadıloğlu, kursiyerlerle bir süre sohbet etti.

 

AMACIMIZ; ANNELERİN, ÇOCUKLARININ AYNI MEKANDA OLMASINI SAĞLAMAK

 

Yapılan çalışmaların memnuniyet verici olduğu dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Pir Sultan Aile Merkezinde açılan el beceri kursumuzu ziyaret ettik. Hanım kardeşlerimiz, burada hocalarımızın vermiş olduğu eğitimle geleneksel Antep işini geliştiriyorlar. Tabi Antep işinde yeni desenler oluşturuyorlar, yine tel kırmayla ilgili çalışıyorlar. Tabi burada esas olan hanım kardeşlerimizin vakitlerini değerlendirmesi, el becerilerini geliştirmesidir. Bunun yanı sıra isteyen hanım kardeşlerimiz, çocuklarına çeyizlik yapıyor, isteyen de aile bütçesine katkı sağlamak adına faaliyet gösteriyor. Hocalarımız da kendini geliştiriyor, geliştirdikleri öğrencilerde kendilerini geliştiriyor. Bir müddet sonra onlar da hoca olacak konuma geliyor. Tabi bizim buradaki amacımız; özellikle hem annelerin hem de çocuklarının aynı mekanda olmasını sağlamak. Burada hanım kardeşlerimiz el beceri kurslarını alırken, diğer taraftan da çocuklarımız okul öncesi eğitimler alıyorlar. Anne ve çocuğun aynı ortamda eğitimine katkı vermek adına sosyal tesislerimizi bu şekilde devam ettiriyoruz. Fiziki şartlar yettiği müddetçe bu hizmeti vermeye devam edeceğiz. Ben, hocalarımıza teşekkür ediyorum, hanım kardeşlerimizi de tebrik ediyorum” dedi.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi