aa_DB2Bf.JPG

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Milat Gazetesi Yazarı Sabiha Doğan ile birlikte Yaşar Torun Gençlik Merkezi’nde okuma yazma öğrenen kursiyerleri ve Üniversite sınavına hazırlanan öğrencileri ziyarete ederek kitap dağıtımı yaptılar.



15 Mart 2018 Perşembe
Gaziantep

Eğitime verdiği destek ve önemle vatandaşın takdirini kazanan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Milat Gazetesi Yazarı Sabiha Doğan’a Şahinbey Belediyesi sosyal tesislerinde verilen eğitim imkanlarını tanıttı.

 

DOĞRU BİR KAMPANYA

 

Milat Gazetesi Yazarı Sabiha Doğan, eğitim kampanyasına verilen desteğin çok önemli olduğuna değinerek “Cumhurbaşkanımızın eşi Sayın Emine Erdoğan’ın başlattığı okuma yazma kampanyasına belediyelerimizin verdiği destek çok anlamlı. Buraya gelip sınıflardaki kadınlarımızın gözlerindeki o ışığı ve ışıltıyı gördüğüm zaman bu kampanyanın ne kadar büyük bir adım olduğunu fark etmemek mümkün değil. Ben Cumhurbaşkanımızın eşi Sayın Emine Erdoğan başta olmak üzere, Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu’na ve buradaki kursiyer kadınlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Okuma yazma eğitimi alan kursiyerler “Allah başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Hükümetimizin göreve geldiği günden bu yana görüyoruz. Her türlü fedakarlığı göstererek gençlerimiz ve bizler için çalışıyorlar” dedi.

 

ÜCRETSİZ KİTAP DAĞITILDI

 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Milat Gazetesi Yazarı Sabiha Doğan, Yaşar Torun Gençlik Merkezi’nde üniversite sınavlarına hazırlanan gençlere 10 ayrı dersten kitap dağıtımı yaptılar. Şahinbey Belediyesi’nin 6 sosyal tesisinde üniversiteye hazırlanan 2400 öğrenciye bu kitapları ücretsiz olarak dağıttılar.

Üniversiteye hazırlanan ve ücretsiz kitaplarını alan öğrenciler Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, “Ücretsiz kitap ve eğitim alıp ücretsiz kitap alıyoruz. Bizim için bulunmaz bir imkan. Burasının paralı dershanelerden hiçbir farkı olmadığı gibi fazlası dahi var. Öğretmenlerimiz bizlerle yakından ilgileniyorlar. Başkanımıza ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz” dediler.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi