aa_vq108.JPG

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı İzzettin Şahin, Türkiye’nin olağanüstü Kurultay’da İYİ Partiyi sahiplendiğini söyledi. Genel Başkan Meral Akşener liderliğinde iktidar yürüyüşlerinin başladığını belirten Şahin,” Ankara’da yapılan olağanüstü kurultaya yaklaşık 123 bin Kişi katılarak İYİ Partinin iktidara doğru ilk adımını attı. Kurultay bize, Türkiye’nin İYİ Parti ile iyi olduğunu gösterdi” dedi.



8 Nisan 2018 Pazar
Gaziantep

Gaziantep’ten yaklaşık Bin 500 kişinin kurultaya katılhdığını, Türkiye’nin dört bir yanından insanların akın akın Ankara’ya gittiğini ifade eden İzzettin Şahin,” Kurultaşy günü Ankara’da metroda bakım var bahanesi üretilerek Ankaralıların kurultaya katılımlarını önleme çabaları sonuçsuz kaldı. Çünkü, insanlar hem ülkenin, hem de Ankara’nın dört bir yanından kurultay salonunu ve çevresini doldurdular. Salonda, kadınların ağırlıkta olması çok önemliydi. Genel Başkanımıza özellikle kadınlardan büyük destek var. Bu da bize gösterdi ki, Türkiye İYİ Parti iktidarı ile daha iyiye, huzura ve ekonomik anlamda yeni bir döneme girecek” diye konuştu.

 

CHPLİ’LERDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hayri Sucu, divan ve yönetim kurulu üyeleri İYİ Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Son derece samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette, ülkenin içerisinden geçtiği ekonomik ve siyasi sorunlar maya yatırılarak çözüm önerileri konuşuldu.

İYİ Parti İl Başkanı İzzettin Şahin, CHP İl Başkanı ve yönetimi ile divan üyelerinin ziyaretinden son derece memnuniyet duyduklarını ülkenin geleceği için herkesin el ele vermesi gerektiğini ifade etti.

 

ESEN DERNEĞİ’NDEN İYİ PARTİYE DESTEK

 

Esen Derneği Başkanı Hüseyin Esen ve yönetim kurulu üyeleri İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek destek sözü verdiler. İl Başkanı İzzettin Şahin ve yöneticilerle bir araya gelen Esen Derneği yöneticileri, 3 bin 500 kayıtlı üyelerinin bulunduğunu ve dernek olarak İYİ Parti’ye geçiş yaparak destek olacaklarını ifade ettiler.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi