ss_q074s.JPG

Erdemoğlu ailesi eğitim alanında dev projeye daha imza attı. Adıyaman ili Besni ilçesinde 16 derslikli Merinos Ali Erdemoğlu Fen Lisesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.



22 Nisan 2018 Pazar
Gaziantep

Temel atma törenine Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe belediye Başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, Erdemoğlu Holdinğ yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Erdemoğlu Holding yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Ali Erdemoğlu, Mahmut Erdemoğlu ve vatandaşlar katıldılar.

Adıyaman ili Besni İlçesinde yapılacak olan 16 derslikli Merinos Ali Erdemoğlu Fen Lisesinin temeli yapılan törenle atıldı. Törende bir konuşma yapan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu eğitime büyük önem verdiklerini ve eğitim yatırımlarına güçleri yettiği ölçüde devam edeceklerini söyledi. Erdemoğlu şöyle dedi “ Erdemoğlu holding onursal başkanı babamız merhum Mehmet Erdemoğlu’nun bize çok sözleri ve emirleri vardır. Bunların en önemlilerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Yaşadığınız müddetçe ilçenize, bölgenize, ülkenize milletin ve devletinize hizmet edeceksiniz diye bize emretmiştir. Hiçbir şey sizin değildir, sadece ve sadece sorumluluğu vardır. Sorumluluğunuzu milletiniz ve devletiniz için kullanmayı emretmiştir. En önemli emri ise eğitim, eğitim, eğitimdir. Bu gün temelini atacağımız Ali Erdemoğlu Fen Lisesi ile Besni bilimsel olarak ta bölgenin en önemli ilçesi haline gelecektir. Bilindiği gibi Besni ilçemizde Mühendislik ve Mimarlık fakültesini tamamladık. Ancak öğretim üyesi ve diğer hazırlıklar yapılamadığından dolayı öğretime açılması bu yıla kaldı. Bu yıl öğrenci alınarak eğitim ve öğretime açılmasını yetkililerden rica ediyorum. Çünkü biz buraya yalnızca bina yapmıyoruz. Biz burada hem ilçemizde hem bölgemizde gençlerimiz iyi eğitim görsün bölgemiz kalkınsın diye yapıyoruz. Hemşerilerimden ricam tüm yapılanları sahiplenmenizdir. Besni ilçemizin ne eksiği varsa yapacağız buna inanın. Cumhurbaşkanımızdan bir randevu talebimiz var. Cumhurbaşkanımızda görüşmemizde yatırımları konuşmayacağım. İlk konuşacağım şey Besni ilçemize Mehmet Erdemoğlu Üniversitesinin kurulması olacaktır. Olurunu aldığımız noktasında Besni’mize ikinci ve üçüncü fakülteleri yapacağız”

Törende bir konuşma yapan Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı Erdemoğlu ailesinin Besni ilçesine çok büyük yatırımları olduğunu belirterek teşekkür etti. Merinos Ali Erdemoğlu Fen Lisesinin temeli kurbanlar kesilerek ve dualarla atıldı.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi