ss_CNVQm.JPG

Gaziantep’te faaliyet gösteren Özcan Damla Matbaacılık, son yıllarda gerçekleştirdiği atılımlar ile matbaacılık sektörüne yeni bir soluk getirmiş durumda. Gazetemize açıklamalarda bulunan şirket ortaklarından Ethem Özcan, hedeflerinin her zaman istihdama katkı sunmak olduğunu söyledi.



24 Nisan 2018 Salı
Gaziantep

Özcan Damla Matbaacılık, yaklaşık 12 yıl önce matbaacılık sektörüne giriş yapmış. Üç ortaktan oluşan firma, matbaa, promosyon ve web sitesi alanlarında kendini ilerleri düzeye taşımış durumda. Bugün bin metre kare alanda, 30 sigortalı çalışanı ve 7/24 hizmet veren bir konuma gelmiş durumda. Firma, şu anda Gaziantep ve çevre illerde 30’a yakın özel hastaneye, okullara ve Gaziantep’te holding çapında bir çok kuruluşa hizmet veriyor. Firma ortaklarından Ethem Özcan yaptığı açıklamada,’’Matbaa, promosyon ve web sitesi üzerine kurumsal hizmet veriyoruz. Bir firmanın neye ihtiyacı varsa A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarına cevap verebiliyoruz. Gaziantep ve bölgeye hizmet veriyoruz. Gaziantep ve çevre illerden yaklaşık 30 özel hastanenin A’dan Z’ye tüm işlerini yapıyoruz. Matbaamız 7/24 hizmet veren bir matbaadır. Müşteri memnuniyetimiz üst düzeyde.’’ diyor.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Ticaret Odası seçimlerinde kendi gruplarında kazandıklarını ve mecliste yer aldıklarını da belirten Özcan, ‘’ İşletme olarak, geçtiğimiz günlerde yapılan ticaret odası seçimlerinde kendi grubumuzda kazandık. Ve, ticaret odası meclisinde yer alıyoruz. Sektörümüzle ilgili bir çok projemiz var. Önümüzdeki süreçte inşallah bu projelerle ilgili çalışmalar yapacağız. Sektörümüzün en büyük sıkıntılarından birisi, çalışacak kalifiye elemanın bulunmaması. Bu konuyla ilgili daha önce meslek liseleriyle görüşmeler oldu. Aslında görüşmelerden sonuçta alındı. Fakat bu çalışmaları biraz geliştirip sadece grafik ve tasarım değil, matbaa makinalarında çalışacak elemanlarında olması için çalışmalar düşünüyoruz. Bu projelerimizi basın aracılığıyla kamuoyu ile paylaşacağız.’ ’dedi.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi