aa_3HKK6.jpg

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılarak Gazianteplilerin hizmetine sunulan Türkiye’nin en büyük Parkı Yeşilvadi, yaz aylarında misafirlerini ağırlamak için hazırlanıyor.



24 Nisan 2018 Salı
Gaziantep

Türkiye’nin en büyük parkı olan ve 1.700.000 m2 alan üzerine Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Yeşilvadi Parkı’nda temizlik çalışmaları son hızla devam ediyor.

 

PARK YAPIMINA DEVAM EDECEĞİZ

 

Yeşivadi Parkı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Gaziantep sıcak bir bölge ve vatandaşlarımızın da bir sahre kültürü var. Hafta sonu mutlaka zengin veya fakir fark etmeksizin, piknik yapma ihtiyacı duyuyorlar. Şu ana kadar 576 tane yapmış olduğumuz parkımız var ve parklarımız vatandaşlarımız tarafından dolup taşıyor. Bu parklarımızdan sadece bir tanesi 1.700.000 m2 alan üzerine kurulu olan ve Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı. Buraya her hafta sonu en az 50.000 vatandaşımız gelerek piknik yapıyor. Yeşilvadi Parkımız normal bir park değil. İçerisinde 86.500 m2’lik biyolojik göleti, 9.5 km’lik yürüyüş ve bisiklet yollarıyla, piknik ve spor alanlarıyla, kapalı yüzme havuzlarıyla ve 100.000’den fazla içinde ağacıyla vatandaşlarımıza hizmet veriyor.  Vatandaşımızın talebi ve ihtiyacı doğrultusunda park yapımına devam edeceğiz” dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi