ss_389ka.jpg

MMT Amerikan Hastanesi hekim kadrosunu güçlendiriyor



1 Mayıs 2018 Salı
Gaziantep

Her geçen gün hekim kadrosunu güçlendirerek hastalarına daha iyi bir hizmet vermeyi hedefleyen MMT Amerikan Hastanesi son olarak Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Miraç İlker Pala’yı hekim kadrosuna dâhil etti.

Gaziantep’te özellikle hekim kadrosu ve branşlar konusunda her geçen gün gelişimini sürdüren MMT Amerikan Hastanesi, daha önce birçok hastanede görev yapan başarılı Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. İlker Pala’yı hekim kadrosuna kattı. Uzun süredir Gaziantep’te hastalarına derman olan Miraç İler Pala, MMT Amerikan Hastanesi ile çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

 

Miraç İlker Pala kimdir?

Op. Dr. İlker Pala 1973 yılında Ankara’da doğdu. Orta öğretimi TED Ankara kolejinde tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2000 yılında mezun oldu. Mezun olmadan önce bursu olarak Polonya’da 1 ay cerrahi eğitim aldı. Gazi Üniversitesinde Genel Cerrahi ihtasısını 2005 yılında tamamladı. GATA Haydarpaşa Askeri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Uzman Tabip Asteğmen olarak askerlik görevini yerine getirdi. İstanbul ve Ankara’da özel hastane ve merkezlerde çalıştı. Bir çok cerrahi derneğe üye olan İlker Pala iyi derecede İngilizce bilmektedir. Şu an Gaziantep MMT Amerikan hastanesinde görev yapmaktadır.

 

Eğitim

TED Ankara Koleji

Gazi Üniversites Tıp Fakültesi

Gazi Üniversitesi T.F. Genel Cerrahi Anabilim Dalı

 

Tecrübe

 

2005-06 GATA Haydarpaşa AskeriHastanesi

2006-08 Kahramanmaraş Devlet Hastanesi

2008-09 Özel Ankara KeçiörenHastanesi

2009-12 Medikal Park GaziantepHastanesi

2012-17 SEV Gaziantep AmerikanHastanesi

2017-Haziran – 2018 Nisan Gaziantep AnkaHastanesi

2018-Mayıs’tan itibaren MMT Amerikan Hastanesi






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi