gg_00cYH.jpg

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Hasan Ali Kaldırım, son dakikada gelen golle çok önemli bir 3 puan aldıklarını ifade etti.



7 Mayıs 2018 Pazartesi
Spor

Maçın ardından  yayıncı kuruluşa konuşan Hasan Ali Kaldırım, “Çok farklı duygular içerisinde olduğumu ifade etmek istiyorum. Kendi evimizde kazandığımız için çok mutluyum. Şunu da söylemek istiyorum; evet, seviniyoruz ama bir durgunluk da var. Kendimden söz etmek istemiyorum, nitekim sevmiyorum da böyle şeyleri ama bugün hasta hasta çıkıp mücadele ettim. Elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştım. Son dakikada gelen golle birlikte çok önemli bir 3 puan aldık.  Kazandık ama üzgünüm. İnsanlar dışarıda Fenerbahçe’nin kadrosunu kötü olduğunu dile getiriyor.  Özellikle içeride kaybettiğimiz puanlar olmasa belki de şu an şampiyonluğumuzu ilan edebilirdik. Olmadı, bugün liderle aramızdaki puan farkını kapattık. Bugün kazanmak bizin için önemliydi. Biz Fenerbahçe’yiz ve taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Sonuç itibariyle oynadığımız oyun futbol ve bu oyunun içinde her şey var. Daha sabırlı olmamız gerekiyor ve taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Zaman zaman taraftarın tepkisi oluyor ve bu bizi hiçbir zaman ileri atmadı, atmayacak da.  Taraftarımızdan ricam şu; son haftalarda taraftarımızın desteğine daha çok ihtiyacımız var. Onların desteğini arkamızda hissetmemiz gerekiyor. Şampiyonluğu kaybedersek maalesef iç saha performansından dolayı kaybetmiş oluruz. Sonradan açıldık, iyi oynuyoruz. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum.  Elimizden geleni yapıp önümüze bakmak istiyoruz.” dedi.

Son olarak taraftar hakkında konuşan Hasan Ali, “Taraftarımız kulübün her şeyidir, sahibidir. Şu anda şampiyonluk yarışı veriyoruz. İhtiyacımız olan tek şey, destektir. Bize karşı gösterilen tepkiler hiç kimsenin işine yaramaz.” diyerek sözlerini noktaladı.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi