xx_5Juaa.jpg

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı odaların yönetim kurulu başkan ve üyeleriyle düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Başkan Fadıloğlu, düzenli aralıklarla gerçekleştirilen bilgilendirme ve istişare toplantıları kapsamında ilçede yürütülen hizmetleri anlattı, katılımcılarla fikir alışverişinde bulunuldu ve sorularını yanıtladı.



8 Mayıs 2018 Salı
Gaziantep

Yürüttüğü çalışmalar ve projelerle ilgili her fırsatta vatandaş, öğrenci ve esnafla bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı odaların yönetim kurulu başkan ve üyelerine yönelik Dülük Tabiat Parkında düzenlenen bilgilendirme ve istişare toplantısına katıldı. Toplantıya, Gaziantep Ticaret İl Müdürü Bilal Yazıcı da katıldı. Şehitkamil Belediyesi tarafından yürütülen hizmetleri sunum ve tanıtım filmleri eşliğinde anlatan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, bilgilendirme sonrası toplantıya katılanların sorularını yanıtladı, önerilerini dinledi. Toplumun her kesiminden kişinin görüşünün kendileri açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Fadıloğlu, ilçe halkının yaşam standardını her geçen gün daha da yükseltmek için ellerinden gelen gayreti göstermeye çalıştıklarını ifade etti.

 

ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZ ADINA GURUR DUYDUM

 

Toplantıda konuşan Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Kemal Güneş, Şehitkamil Belediyesi tarafından yürütülen projeleri takdirle takip ettiklerini kaydetti.  Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Güneş, “Öncelikle bizlere böyle bir bilgilendirme toplantısı sunan ve bizleri bir araya getiren Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyorum. Yıllardan beridir söylüyoruz. Gaziantep, her zaman ortak akıl ile yönetilen bir şehirdir. Başkanımız, yıllardan beridir bizler için yapılacak işleri bizlerin fikirlerini sorarak yapıyor. Ben, bizlerle istişare ederek çalışma yürüten Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Son olarak Şehitkamil Belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri tanıtım filminde izlediğim ve 800 yetim aileye yardım yapıldığını gördüm. Bu konuda gerçekten çok duygulandım ve Şehitkamil Belediyemiz adına gurur duydum. Tüm arkadaşlarım ve şahsım adına bir kez daha Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

ALLAH, HEPİMİZE HAYIRLI HİZMETLER YAPMAYI NASİP ETSİN

 

Toplantıya katılanlara hitaben konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, mümkün olduğunca düzenli olarak bilgilendirme ve istişare toplantıları yapmaya devam edeceklerini vurgulayarak şunları söyledi:

“Öncelikle, geçtiğimiz günlerde oda seçimleri sonrasında yeni seçilen tüm başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Biz, mümkün olduğu kadar sivil toplum kuruluşlarının tamamıyla bu tür sohbet ortamında bir program düzenliyoruz. Bu toplantıya katılan herkes, şehirde yaşayan birer gözlemci olarak bizim göremediklerimizi, eksiklikleri bizlerle paylaşırsa bu eksiklikleri çözerek şehrimizi daha ileri noktaya götürmek adına gayret göstereceğiz. Allah, hepimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Katılan herkese davetimize icabet ettikleri için yürekten teşekkür ediyorum. Derdimiz milletimize en iyi şekilde hizmet etmek. Vatandaşlarımızdan aldığımız destekle yapmak istediğimiz, insanlarımızın yaşam alanlarını daha rahat, yaşanabilir hale getirmektir. Bunu sağlamak adına elimizden gelen gayret neyse onu ortaya koymaya çalışıyoruz. Bu memlekete hizmet etmek adına hepimiz bulunduğumuz yerde en iyi hizmeti yapmaya gayret göstereceğiz. Herkesin kendine göre üstün olduğu, başarılı olduğu işler var. Başarılı olan yönümüzü ortaya çıkararak, en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi