aa_n8Kki.jpg

Vatan Partisi, Cumhuriyet gazetesinin 'Doğu Perinçek ikinci turda Muharrem İnce’ye destek vermeyecek' başlıklı haberini yalanladı.



11 Mayıs 2018 Cuma
Güncel

Vatan Partisi Basın Bürosu'ndan dün Cumhuriyet gazetesi internet sitesinde yer alan haberle ilgili yalanlama geldi. Yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Cumhuriyet gazetesi internet sitesinde yayınlanan 'Doğu Perinçek, ikinci turda İnce’ye destek vermeyecek' haberi gerçeği yansıtmamaktadır. Doğu Perinçek, her hangi bir partinin ya da adayın adını vererek 'destekleyeceğiz' veya 'desteklemeyeceğiz' şeklinde bir açıklama yapmamıştır.

Perinçek, önce 2. turda birisini desteklemek gibi bir sorunu olmadığını, çünkü kendisinin ilk iki aday içinde olacağını belirtmiştir.

Israrla sorulan sorular üzerine, 'Vatan Partisi hiçbir şekilde Selahattin Demirtaş’ı ziyaret ederek iktidar peşinde koşanlarla yan yana olmayacaktır. Biz Atlantik projelerinin peşine takılanlara, FETÖ projelerine ve PKK destekçilerine destek vermeyiz' şeklinde açıklama yapmıştır. Bu da Vatan Partisi'nin Türk milletine sunduğu programında yazmaktadır.

Basına ve kamuoyuna saygı ile duyurulur."






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi