aa_cuBAl.jpg

Siirt Belediyesi ile yaklaşık 2 yıldır kardeş belediyecilik kapsamında birçok önemli projeye imza atan Şahinbey Belediyesi, Siirt’te 2 bin kişiyle iftar sofrasında buluştu.



30 Mayıs 2018 Çarşamba
Gaziantep

Şahinbey Belediyesi’nin Siirt Kent Meydanı'nda düzenlediği iftar programına Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Siirt Milletvekili Yasin Aktay, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

 

BAŞBAKAN İLE BİR ARAYA GELDİLER

 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, iftar öncesinde Siirt’e gelen Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldi. Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Başbakan Binali Yıldırım’a Şahinbey Belediyesi’nin projeleri ile ilgili bilgiler verdi.

 

KARDEŞLİK İÇİN

 

İftar sonrasında Siirtli vatandaşlara seslenen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bereket yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan'ın tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunarak, "Bizler Ramazan ayı vesilesiyle Gaziantep'te her gün 4 bin vatandaşımıza iftar veriyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak birçok kardeş belediyemiz var ve Siirt'te bu belediyelerimizden birisi. Geçen sene de burada kardeşlik anlamında bir iftar yemeği vermiştik ve çok güzel bir organizasyon olmuştu. Ayrıca iki gün önce yine Gazze'de, Gazzeli kardeşlerimize iftar yemeği verme fırsatımız oldu. Ramazanın kardeşliğine, ruhuna ve manasına uygun bu iftarları düzenleyip, halkımızla iftar açıyoruz. İnşallah bu yardımlar ve sosyal desteklemelerimiz devam edecektir. Rabbim ülkemizi birlik ve beraberlik içinde kıyamete kadar devam ettirsin diyorum" dedi.

 

SİİRT’İMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİM

 

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Şahinbey Belediyesi’nin sponsorluğunda iftarda buluşmanın hazını yaşadıklarını belirterek, “Ramazan Ayı içerisinde bugün kardeş Belediyemizin değerli Başkanı Sayın Mehmet Tahmazoğlu Gaziantep’ten Siirtli kardeşlerine iftar vermek üzere geldi.  Ben kendisine Siirt’imiz adına teşekkürlerimizi arz etmek istiyorum” dedi. 

 

İFTAR SOFRASINDA ŞAHİNBEY İSMİ

 

Şahinbey Belediyesi’nin kardeşlik adına Siirt’te düzenlediği iftar sofrası ŞAHİNBEY yazısı şeklinde dizayn edildi. 2 bin kişinin bir araya geldiği iftar sofrasında masalar ve sandalyeler ile ŞAHİNBEY yazılırken, Siirtliler hiç tanımadığı binlerce hemşehrileri ile iftar açmanın keyfini yaşadılar.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi