ss_7TOHV.JPG

Vatan Partisi Gaziantep Milletvekili aday tanıtım toplantısı ve Seçim Eşgüdüm Merkezi açılışı düzenledi.



30 Mayıs 2018 Çarşamba
Siyaset

Vatan Partisi Gaziantep Milletvekili Adayları, Aday Tanıtım Toplantısında kendilerini basına ve kamuoyuna tanıttı.
24 Haziran’da yapılacak olan genel seçim için Vatan Partisi Gaziantep Milletvekili Adayları, Seçim Eşgüdüm Merkezi’nin açılış töreninde basının, partililerin ve halkın da katılımıyla geniş bir toplantı gerçekleştirdi.

İŞTE VATAN PARTİSİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Vatan Partisi Gaziantep Milletvekili Adayları sıralamayla şöyle; Mehmet Bedri Gültekin, M. Lütfi Günnur Ünverdi, Murat Soycan, Tülay İyiekici, Kutluhan Tencan, Ali Ayyaz, Hüseyin Eroğlu, Ali Tahir Erol, Ayşe Bakışgan, Seyyale Ergün, Ahmet Kurt, Halil Trampaoğlu, Hüseyin Öz, Ali Gökçayır.

ADAYLARDAN İKİSİ GENÇ ADAY

Vatan Partisi’nde aday listesinde ikisi üniversite öğrencisi üç tane kadın aday listede yer alırken iktisatçı, işçi, esnaf ve emekli adaylardan oluştu.
Adayların tek tek özgeçmişlerinin okuması ile başlayan aday tanıtım toplantısı Vatan Partisi 1. Sıra milletvekili adayı ve genel başkan yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin’in konuşmasıyla devam etti.
Gültekin konuşmasında, “İçine girdiğimiz çetin dönemin tek çözümü Doğu Perinçek’tir, Vatan Partisi hükümetidir. Borçlanarak ekonominin çarkını döndürme devri bitti. Üretim ekonomisine dönmek biricik kurtuluştur” dedi.
Herkese iş, Üreten Millet, Teröre Son, Güçlü DevletÇözüm Perinçek diyerek başlayan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Bedri Gültekin, “Tarihi bir dönüm noktasında, çıkmaza saplanmış olan AKP – MHP ortaklığının dayattığı baskın bir seçime gidiyoruz.Cumhuriyet tarihinin en ağır ekonomik krizinin içindeyiz.Türkiye, ABD ve İsrail’in üzerimize sürdüğü bölücü ve yobaz terörüne karşı tutarlı bir mücadele programına sahip olmayan bir iktidarın yönetiminde çıkmazlarda debelenmektedir.AKP-MHP iktidarı, Ege ve Akdeniz’den ülkemize yöneltilen silahlı tehdit karşısında suspustur. İktidar çıkmazdadır. CHP-İyi Parti muhalefeti de çaresizdir.
İçine girdiğimiz çetin dönemin tek çözümü Doğu Perinçek’tir, Vatan Partisi Hükümetidir” dedi.

HERKESE İŞ, ÜRETEN TÜRKİYE

Gültekin, “1980’den bu yana uygulanan Serbest Piyasa Sistemi çökmüştür. Çözüm, planlı karma ekonomi programını uygulamadadır.Borçlanarak ekonominin çarkını döndürme devri bitti. Üretim ekonomisine dönmek biricik kurtuluştur.Vatan Partisi iktidarında milli sanayi korunacak, tarım desteklenecek, çiftçiye mazot 2 Tl’den verilecektir. Doların egemenliğine son vereceğiz. Türkiye’de Türk lirası kullanılacaktır. Yabancı ülkelerle ticarette milli paramız üzerinden olacaktır.Özelleştirilmiş olan stratejik işletmeler yeniden kamulaştırılacak, eğitim ve sağlık parasız olacaktır” ifadelerini kullandı.

GÜÇLÜ ORDU, GÜÇLÜ TÜRKİYE

NATO’dan çıkacağız ve İncirlik üssünü kapatacağız diyen Gültekin, “ Güçlü Ordu, bağımsız, başı dik ve egemen Türkiye’nin teminatıdır. Kapatılan askeri okullar yeniden açılacak, askeri hastaneler Ordumuzun emrine verilecektir.Suriye ve Irak’ın kuzeyinde ABD-İsrail koridoruna geçit vermeyeceğiz. Suriye, İran, Irak ve Filistin dostlarımız ve kardeşlerimizdir.Terörü bitireceğiz. Uygarlığın beşiği olan bu topraklarda kardeşliği ve birliği hakim kılacağız.Batı Asya Birliği’ni kuracağız. Şanghay İşbirliği Örgütü’ne üye olacağız” dedi.

AYDINLANMA VE LAİKLİK

Türkiye şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar ülkesi olamaz.Tarikatlara ve özel kesime ait eğitim kurumlarını kamulaştıracağız.Milli, Bilimsel, demokratik, laik, çağdaş ve parasız eğitim ve sporla “Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür” kuşaklar yetiştireceğiz diyen Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gültekin konuşmasında, “İhtiyaç fazlası İmam Hatipleri normal liseye dönüştüreceğiz.Eşit, özgür, başı dik, onurlu Cumhuriyet kadını için seferberlik yürüteceğiz” dedi.

VATAN PARTİSİ’NİN NELERİ BAŞARDIĞINI AÇIKLADI

Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Bedri Gültekin, Vatan Partisi’nin neleri başardığını şöyle açıkladı; “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır!Dr. Doğu Perinçek’in liderlik ettiği Vatan Partisi, bugüne kadar yürüttüğü mücadele ve elde etiği başarılarla iktidar olduğunda neler yapabileceğinin örneklerini ortaya koymuştur.
Emperyalistlerin Ermeni soykırımı yalanını yerle bir ettik.
Ergenekon ve Balyoz tertiplerini bozduk, Türk Ordusunu esaretten kurtardık.
15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişimini püskürtmede tayin edici bir rol oynadık. Bölücü açılım tuzaklarını bozduk.
AKP’nin komşularımızla bozduğu ilişkileri onardık.
Atatürk Devrimini günümüze taşıdık ve Türkiye’nin yüz akı Atatürk gençliği yetiştirdik.
Kardeşliğin ve birliğin bayrağını yükselttik. Türk de biziz, Kürt de biziz; hepimiz Türk Milletiyiz!...
Vatan Partisi Gaziantep milletvekili adayları; “Atatürk gibi olacağız, Atatürk gibi
yapacağız!” şiarıyla, Tam bağımsız, demokratik ve aydınlık bir Türkiye için mücadelede göreve hazırdır!Oylar Doğu Perinçek’e Oylar Vatan Partisi’ne

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi