dd_qJL22.jpg

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında ulusal ve uluslararası platformda akademik, sanatsal ve sportif alanlarda üstün başarı elde eden SANKO Okulları öğrencileri, düzenlenen törende ödüllendirildi.



1 Haziran 2018 Cuma
Gaziantep

Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi Spor Salonunda düzenlenen törene SANKO Okulları Danışma Kurulu Üyesi Zeynep Konukoğlu, Genel Müdür Melike Toklucu, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Ödül töreninde, “ROBOGAMES 2018 Dünya Robot Olimpiyatları”nda, üç dünya ikinciliği ve bir dünya üçüncülüğü; "Dünya Internet Klavye Şampiyonası"nda dünya üçüncülüğü; “Musical Fireworks in Baden-Württemberg” piyano yarışmasında dünya ikinciliği; “13’üncü Pera Piyano Yarışması”nda dünya üçüncülüğü kazanan öğrencilerden ikincilere 2,500’er, üçüncülere 2,000’er lira ödül olarak verildi.

TÜBİTAK “12’nci Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması” Türkiye birinciliği; “23. Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatları”nda Türkiye ikinciliği; “Mucidim Olur Musun?” proje yarışmasında Türkiye ikinciliği; “Başakşehir Living Lab İnovasyon Yarışması”nda Türkiye ikinciliği; “Okan Mühendislik Yarışması 2018”de iki Türkiye İkinciliği; Yüzme Yarışmalarında Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü; “15. Mersin Matematik Olimpiyatları”nda Türkiye üçüncülüğü; “2018 Aziz Sancar Fen Bilimleri Araştırma Projeleri Yarışması”nda Türkiye üçüncülüğü; “İstanbul Teknik Üniversitesi Robot Olimpiyatları”nda (İTÜRO) iki Türkiye üçüncülüğü ve “Uluslararası Yüzme Müsabakası”nda çeşitli kategorilerde 12 altın, 11 gümüş, 6 bronz madalya kazanarak, şehrimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden öğrencilere ise birer kol saati takdim edildi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi