xx_UQQmf.JPG

Vatan Partisi Gaziantep Milletvekili Adayları 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan seçimler kapsamında Gaziantep Ticaret Odasını ziyaret etti



22 Haziran 2018 Cuma
Gaziantep

GTO Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım başkanlığında heyetle karşılanan Vatan Partisi adaylarından Gaziantep 1.Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Bedri Gültekin, 2. Sıra Adayı Mehmet Lütfü Günnur Ünverdi, 3. Sıra Adayı Murat Soycan 4. Sıra Adayı Tülay İyiekici, 5. Sıra Adayı Kutluhan Tencan ve 6. Sıra Adayı Ali Ayvaz katıldılar.
Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik durumun konuşulduğu ziyarette Vatan Partisi 1. Sıra Adayı Mehmet Bedri Gültekin Türkiye’nin yaşadığı ekonomik krize çözümlerini anlattı. Kalkınmayı ve bölgeler arasında dengeleri sağlayan planlı ve Karma Ekonomi uygulayacaklarını söyleyen Gültekin borçlanma ekonomisinin ülkemizi iflas noktasına getirdiğini, herkesin borçlu olduğunu ve dış borcumuzun milli gelire oranının 2018’de % 54’ü aştığını anlattı.
Çin Halk Cumhuriyeti yöneticileriyle görüştüklerini ve ekonomik ilişkilerimizde gelişmeyi paylaşma temelinde büyük bir yatırım atağı gerçekleştireceklerini anlatan Vatan Partisi Gaziantep 1.Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Bedri Gültekin Türkiye’yi bir üretim üssü haline getireceklerini, bu işbirliğinin milyonlarca işsizimize çalışma alanları açma ve teknolojimizi geliştirme amacıyla değerlendireceklerini söyledi. Gültekin milletin hazinesinden yasa dışı yollardan gasp edilen kaynaklara “Nereden Buldun Kanunu” kapsamında el koyacaklarını ve yatırımda kullanacaklarını ifade etti.
Küçük ve Orta Sanayiye destek vereceklerini anlatan Gültekin verimli ekonomi için hukuk devltei ve nitelikli emek için eğitim reformu yapacaklarının anlattı. Özelleştirmeye son vererek enerji, ulaştırma, iletişim, haberleşme, bilişim ve gıda güvenliği gibi kritik sektörlerin kamulaştırılacağını anlatan Mehmet Bedri Gültekin İran’da mazotun litresinin 27 kuruş olduğunu ve İran’la görüştüklerini ve çiftçimizin traktörüne mazotu 2 liradan vereceklerini ifade etti.
İç piyasada yabancı paranın kullanımına son vereceklerini anlatan Gültekin gümrüklerimizi de yeniden dikeceklerini, içerde üretilebilen ürünlerin ithalatını zorlaştıracaklarının altını çizdi.
Vatan Partisi Milletvekili Adayları Nizip’te sanayi esnafıyla buluştu ve Vatan Partisinin ekonomisiyle sanayi esnafının yüzünün güldürüleceği anlatıldı.
Vatan Partisi bugün seçim çalışmalarına Gaziantep şehir merkezinde esnaf ziyaretleriyle devam edecek.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi