aa_9JE4F.jpg

Atlas Halı’nın yepyeni “Girit” koleksiyonu; klasik el dokuma halılarımızın uluslararası çapta ün yapmış tasarım güzelliğini kendi anlayışıyla yeniden yorumlayıp geleceğe taşıyor. Nesillerden nesillere aktarılan değerli ve unutulmaz halılar, modern dokunuşlarla evlerde yer buluyor.



3 Temmuz 2018 Salı
Gaziantep

Kendi kendini temizleyen, dünya buluşu nano halılarını daima özgün çizgilerle buluşturan Atlas Halı, yepyeni koleksiyonu “Girit” ile el dokuma halıların klasik tasarımlarını yeniden yorumluyor ve evlerinize taşıyor !

Design Turkey tasarım ödülüne sahip Atlas Halı’nın Girit koleksiyonu, birbirinden özel, dikkat çekici 16 adet nano halıdan oluşuyor.
Klasik Dokumalar!
Bu yılın trend renkleri olan mavi ve yeşilin tonlarının gri zemin rengiyle harmanlandığı; el halılarının anlam zenginliğini yansıtan klasik tasarımlardan oluşan “Girit” serisinde tüm ürünler büyük ilgi görüyor.
Güçlendirilmiş nano halı etkisi ile gönül rahatlığıyla evlerinizde kullanabileceğiniz Girit Serisi, klasik dokunuşlarla harmanlanmış evlerinizin en güzel odalarında yerini almayı bekliyor.
Atlas Halı’nın nano halıları benzersiz özellikleriyle dünyada ilk ve tek!
Nano halılar, aşağıda yer alan üstün özellikleri nedeniyle benzerlerinden sıyrılıyor ve uzun yıllar ilk günkü gibi kalıyor.
· Halı temizleme derdine son; ışık etkisiyle kendi kendini temizleyebiliyor.

· Lekelenecek korkusuna yer yok; sıvı iticilik özelliği sayesinde leke barındırmıyor.

· Hijyenik; küf, bakteri, mayt ve mantar barındırmıyor.

· Sağlıklı; AB normlarına uygun doğal mineraller kullanılarak üretilen, zararlı hiçbir kimyasal kullanılmayan halılar evin her alanında güvenle kullanılabiliyor.

· Rahatla ve keyfini yaşa; doğal iletkenlik özelliği ile vücuttaki statik elektriği alarak stresin azalmasına yardımcı oluyor.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi