aa_R37nZ.JPG

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Cumhuriyet Mahallesi'ne inşa edilen taziye evinin yapımıyla ilgili incelemelerde bulundu.



23 Temmuz 2018 Pazartesi
Gaziantep

Vatandaşların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda çalışmalarını hızla sürdüren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, birkaç mahalleye hitap edecek olan Cumhuriyet Mahallesi Taziye Evi’nin inşaat çalışmalarını ekibiyle birlikte inceleyerek, bilgi aldı.

YAKIN ZAMANDA HİZMETİNİZDE

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Cumhuriyet Mahallesi’ne yapılan tesisin birkaç mahalleye birden hizmet vereceğini belirterek, “Her mahalleye bir sosyal tesis projemiz kapsamında, Cumhuriyet Mahallemize de bir sosyal tesis kazandırıyoruz. Karakoyunlu Cami bitişiğinde inşa ettiğimiz tesisimizi çok kısa bir süre içerisinde hizmete açmış olacağız. Şuanda tesisimizin inşaatı hızla sürüyor. Birçok mahallenin ihtiyacını karşılayacak olan tesisimizin, Cumhuriyet Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Başkan Mehmet Tahmazoğlu tesis inşaatını gezdikten sonra mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sohbet edip, çocuklara oyuncak hediye etti.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi