jj_G6a22.jpg

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, geçen sezon Almanya'nın Werder Bremen takımında forma giyen Senegalli stoper Fallou Diagne ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.



2 Ağustos 2018 Perşembe
Spor

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, kulüp idare binasında düzenlenen imza töreninde konuşan transfer komitesi üyesi Mustafa Aydınalp, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
Bu süreci acelesiz ve nokta atışı transferlerle tamamlamayı hedeflediklerini bildiren Aydınalp, "Süreci, Atiker Konyaspor'umuzun menfaatleri doğrultusunda en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Diagne güçlü, çabuk iyi yer tutabilen son derece kaliteli bir isim. Kulübümüze büyük katkıları olacağına inancımız sonsuz. Diagne eminim ki kısa sürede hem şehrimize hem de takıma uyum sağlayacak ve iyi bir sezon geçirecek. Her iki tarafa da hayırlı olsun." değerlendirmesinde bulundu.
Diagne de "Çok hırslıyım. Konyaspor'da kendimi bir kez daha ispat etmek istiyorum. Taraftarın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. Türkiye'de ve Konya'da olmaktan dolayı son derece mutluyum. Stadyumu biraz önce gördüm hayran kaldım. Bu stadyumda büyük başarılara imza atacağımıza eminim. Taraftarlarımıza kalben selamlarımı gönderiyorum." ifadelerini kullandı.
Fallou Diagne, Atiker Konyaspor'da 3 numaralı formayı giyecek.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi