ss_ANj4q.jpg

Galatasaray'ın Nijeryalı yeni transferi Henry Onyekuru, sarı kırmızılı kulübe transfer hikayesini anlatırken Fenerbahçe ve Beşiktaş'la ilgili bir itirafta bulundu.



3 Ağustos 2018 Cuma
Spor

Galatasaray’ın yeni transferi Henry Onyekuru, Fanatik Gazetesi’ne verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sarı kırmızılı takıma transfer olduğu ilk andan itibaren kulüpteki sıcaklığı hissettiğini söyleyen Onyekuru, “Kampa geldiğim ilk anda Terim beni sahaya davet etti ve orada aileye kabul edildiğimi hissettim. Ben de bu aşka ve sevgiye karşılık sahada yüzde 100’ümü vermek için hazırım” dedi.

Öte yandan Beşiktaş ve Fenerbahçe’den de teklifler aldığını dile getiren Onyekuru, Galatasaray’a transfer hikayesini şöyle anlattı;

“Eupen'deki ilk sezonumdan sonra da çok teklif almıştım. Daha sonra Türkiye'den Beşiktaş'tan Fenerbahçe'den de teklifler vardı. Bu sezonki transfer de şöyle gerçekleşti: Evdeydim. Tedavim tamamlanmıştı ama rehabilitasyon sürecim vardı. 5 aydır oynamamıştım, kendimi kötü hissediyordum. Ailemle beraber kafamı rahatlamak amacıyla rehabilitasyon için evdeydim. Onlarla birlikte kendimi daha iyi hissetmeye başlamıştım. Menacerim bana Galatasaray'dan teklif olduğunu söyledi.”

 

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi