ss_40154.jpg

Chelsea ile Manchester City arasında oynanacak olan Community Shield maçı öncesi Pep Guardiola ve Maurizio Sarri basın toplantısı düzenledi.



4 Ağustos 2018 Cumartesi
Spor

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında rakip olan ikili bu kez Ada futbolunda karşılaşacak. 
Pep Guardiola, meslektaşı ile aynı ligde mücadele edeceğinden çok memnun olduğunu belirtirken; "Onun kalibresinde bir menajerin Premier League'de olmasından dolayı çok mutluyum, her hafta onu izleyerek kendisinden yeni şeyler öğreneceğim" açıklamasını yaptı.
Sarri'nin zamana ihtiyacı olduğunu söyleyen Guardiola; "Sezon öncesi oynadıkları üç hazırlık maçını izledim, kısa süre içinde kendi tarzında futbol oynattığını gördüm, bence onun futbol anlayışı İngiltere'ye çok uygun" yorumunu yaptı.
Maurizio Sarri 'nin açıklamalarında da rakibine duyduğu saygıya ilişkin ifadeler vardı; "Bence günümüzün en iyi menjeri Guardiola" diyen İtalyan menajer, Guardiola ile beraber bu yaz Arrigo Sacchi'ye yaptıkları ziyareti de hatırlattı.. "O zamanlar Chelsea'ye gelerek kendisine rakip olacağımı bilmiyordum, ardından Pep ile konuştum ve buranın çok zorlu olduğundan bahsetti" ifadelerini kullandı. 
İki takım arasında geçen yıl 30 puan fark olduğuna da dikkat çeken Sarri, City'nin karşılaşmadaki en büyük avantajı olarak ise iki yıldır birlikte oynamalarını gösterdi.
 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi