aa_vIeQf.jpg

Galatasaray kulüp başkanı Mustafa Cengiz, Ankaragücü maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.



11 Ağustos 2018 Cumartesi
Spor

Cengiz'in sözlerinden öne çıkan ifadeler şu şekildeydi:

“Bütün rakiplerimize, bütün Türk milletine hayırlı bir açılış ve kutlama mesajı olması adına sesleniyorum. Sezonun hayırlı, uğurlu, hak edenin kazanacağı, dürüst, adil bir yarış içinde geçmesini diliyorum.”

“Gomis ile birlikte 25 futbolcumuz var. Ben bunu laf ola söylemiyorum. Gomis de çok değerli bir futbolcu. Futbolcuların iniş ve çıkışları olur. Şu anda benim konuşma performansımda bile değişmeler olabilir. Asla Gomis’e veya herhangi bir futbolcumuza bir tavır yok.”

“Ankaragücü taraftarlarına teşekkür ediyorum. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu tip tezahüratlar bizi olumsuz anlamda etkilemez. Üstümüzdeki yükü artırır. Bizden olan beklentinin artması bizi daha çok çalışmaya iter.” 

“UEFA bize ikinci defa şans verdi. Biz futbolcu boşaltmadan alamıyoruz. Biz sadece kiralayabiliriz. Bunu unutmasın taraftarlarımız. Mesele parasal ve mali değil. Bu limitasyonlar içinde hareket etmek zorundayız. Avrupa kupalarına bütün katılımcı takımlar aynı durumda. İngiltere’den de bir şeyler olur ama kiralık bazda olur ve makul bazda olur. Ülkemiz ciddi bir sınavdan geçiyor. Önce bizim milletimiz önemli. Sonra transfer önemli. Her lira, her kuruş değerli. Bunu rastgele sarf edemeyiz. Elimizden geleni yapacağız. Sahada aslan gibi mücadele eden bir takım vardı bugün. Bu takıma güvenin. Bu takım başarılı olur. Bu takım olmazları yaptı. Bütün takımların başarılı olmasını bunun Türkiye’ye başarı getirmesini umuyorum.”






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi