aa_zp3xj.jpg

Şahinbey Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği yaz spor okullarında bu yaz dönemi eğitim alıp mezun olan yaklaşık 4 bin 565 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.



16 Ağustos 2018 Perşembe
Gaziantep

Şahinbey Belediyesi Akken Spor Salonunda yapılan mezuniyet törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, protokol üyeleri, hocalar, öğrenciler ve aileler katıldı.

Törende hazır bulunan basketbol, futbol, voleybol, hentbol, tenis, masa tenisi, tekvando, karate, boks, judo, badminton, yüzme, atletizm, jimnastik, satranç ve halk oyunlarından oluşan 14 ayrı spor dalından mezun olan öğrencilerin gösterileri büyük alkış topladı.

 

14 AYRI BRANŞTA EĞİTİM VERİLDİ

 

Yaz spor okullarında eğitimlerini tamamlayan öğrencileri tebrik eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Gençlerimizin spor yapmasını biz çok önemsiyoruz. Onların sağlıklı bir şekilde yetişmesi, kötü alışkanlıklardan uzak kalması, gelişimini doğru bir şekilde tamamlaması ve hayat disiplini açısından spor yapması gerçekten çok önemlidir. Biz de bu nedenle yaz spor okullarımızda toplam 14 ayrı branşta gençlerimize eğitim verdik. Yaklaşık 4.565 öğrencimiz bu yaz spor okulu etkinliğimizden faydalandı. Burada öğrencilerimize futbol, basketbol, voleybol, hentbol, tenis, masa tenisi, tekvando, karate, kick boks, judo, badminton, yüzme, halk oyunları, jimnastik, satranç, atletizm ve dallarında gençlerimiz spor yaptılar. Ben bütün genç öğrencilerimizi kutluyorum. Onlara eğitim veren hocalarımıza ve çocuklarımızın ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrencilerin spor gösterilerini izleyerek tebrik eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, yaz spor okullarında eğitim alan öğrenci ile masa tenisi maçı yaptı.

Yaklaşık 4.565 öğrencinin mezun olduğu yaz spor okulları mezuniyet töreni öğrencilere sertifika ve hediyelerin verilmesinin ardından yapılan toplu fotoğraf çekimleriyle son buldu.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi