aa_13c3i.jpg

Galatasaray'ın Nijeryalı futbolcusu Henry Onyekuru, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için sabırsızlandığını söyledi.



16 Ağustos 2018 Perşembe
Spor

Sarı-kırmızılıların Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulunan Onyekuru, takım olarak iyi çalıştıklarını belirterek, "Burada önemli olan golleri atmaktan ziyade 3 puan kazanmak. Şu an iyi çalışıyor ve mücadele ediyoruz. Takımdaki hava iyi durumda. Hocamızın bana ve takıma verdiği destek üst düzeyde. Benim gol atmamdan ziyade aldığımız 3 puan daha önemli. İlk maçımızda bunu aldığımız için mutluyuz." diye konuştu.
Henry Onyekuru, gol yollarında takıma en iyi şekilde katkı vermek istediğini vurgulayarak, "Sayı olarak bir şey söylemem doğru olmaz. Takımıma gol ve asistlerimle en iyi yardımı yapmak istiyorum. Gomis de bana çok yardımcı oluyor. Takım arkadaşlarımın da yardımıyla gol ve asistlerde en iyisini yapmayı hedefliyorum." şeklinde görüş belirtti.
Geçen sezon Belçika'nın Anderlecht takımında forma giyen Nijeryalı futbolcu, Türkiye liginin Belçika liginden daha sert olduğunu aktararak, "Şu anda Türkiye ligi ile Belçika ligini kıyaslamam çok sağlıklı olmaz. Çünkü burada sadece bir maça çıktım. İlk maçtaki izlenimlerimden yola çıkarsam, Türkiye liginin daha sert bir lig olduğunu düşünüyorum. Defans oyuncuları daha sert. Belçika liginden daha tempolu olduğunu söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.
Nijeryalı futbolcu, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceklerini hatırlatarak, "Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için sabırsızlanıyorum. Geçen sene de oynadım. PSG ve Bayern Münih ile karşılaştık. İki maçı da kaybetmiş olabiliriz ama çok güzel mücadelelerdi. Hangi takımın rakibimiz olması konusunda bir şey söyleyemem ama Şampiyonlar Ligi'nin bir an önce başlamasını istiyorum." değerlendirmesinde bulundu.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi